Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Katýlýmcý sayýsý
479. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Destekliyorum

150 31.32%
  • Desteklemiyorum

329 68.68%
Sayfa 8/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon
90 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: Ahmet Kaya ve Nazým Hikmetin Mezarýnýn Türkiyeye getirilmesini destekliyormusunuz?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yattýklarý yerde kalsýnlar sakýn haaa gelmesinler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar 4 ayfalýk iletilerinizin hepsini okudum. Bazýlarý kendilerini kaybedip, iþi küfre kadar vardýrmýþlar. Burada bir anket açýlmýþ. Ýster katýlýrsýnýz, ister katýlmazsýnýz. Ancak iþi küfre kadar vardýrýrsanýz, tartýþmanýn seviyesini düþürürsünüz. Tartýþmayý adabýnda götürün lütfen.
    Sizlerin vatan severliðinizden asla þüphem yok, olamazda. Ancak sizlerin takiyeli davranýþlarýnýz samimiyetinize gölge düþürüyor malesef.
    Þöyle ki:
    Daha geçen günlerde adamýn biri çýkýp "Yav þu istiklal marþýnýda her yerde okumak þart mý? Herkes bundan rahatsýz oluyor. Ne o öyle maçta, þurda burda marþ mý söylenirmiþ" mealinde;
    Yine ayný kiþi; "Ýyiki bu adamlar zamanýnda savaþa filan girmemiþiz. Bunlarýn savaþacak halleri kalmamýþ, askerlikten baþka her iþe karýþmýþlar" derken sanki 30 yýldýr kendisi savaþýyormuþ gibi. Aksine kendileri azdýrdýlar terörü ödünler vererek.
    Ayný adam önceki yýlda Yunan kadýn dýþiþleri bakaný ülkemizi ziyarete geldiðinde; "Yav bu karasularýnda on iki milde ne oluyor, bunu savaþ sebebi olmaktan çýkarýlým" derken;
    Bir cemaatin kurþun asker kalemþörleri, fikir babalarý Abant toplantýsýný Kuzey Irak'ta yaparak, sonuç bildirgesinde Irakýn Kuzeyiyle iyi iliþkiler kurulmasý gerekiyor, tüm komþularýmýz kötüde bir biz mi iyiyiz? derlerken; Sanki PKK alçaklarýný 30 yýldýr koruyup, kollayan, yedirip besleyen, hastanelerinde tedavi edenler bu komþularýmýz deðilmiþ gibi.
    O cemaat Kuzey Irak'ta iþler alýp yaparken ve üniversite dahil, çeþitli okullar açarken, (kimse oralara türkçe öðretiyoruz gibi ucuz laflar etmesin. Gerekirse o konuyuda baþka bir yerde tartýþýrýz) aklýnýza þu yazdýklarýnýzý onlarada söylemek hiç gelmedi nedense.
    Söz konusu sol kesim olunca vurun abalýya, ama daha beterlerini yapanlara karþý tek bir itirazýnýz yok maþallah. Ölenlerin arkasýndan efelenmek kolay. Sýkýysa yukarýda yazdýklarýmada bir çift laf söyleseydiniz, sözlerinizin samimi olduðunu herkes görürdü.
    Anket konusuna dönersek, Ahmet Kaya yurt dýþýna kaçtýktan sonra (korkak herif) PKK'nýn oyuncaðý olmuþtur. Ama Nazým Hikmet vb. Süper Nato Gladyosunun emriyle yýllarca hapisanelerde iþkenceler altýnda süründürülürken kaçmayýpta napacaktý, söyler misiniz? Nazým Hikmetin mezarý getirilsin.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (24-03-2009 Saat 13:05 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Demokrasinin anlamý bu zaten, herkezin fikirlerini açýkça ifade edebilmesi.
    Bu fikirlere katýlma mecburiyetide yok. ama katýlmadýðýn fikri tenkit ederken kullanýlan üslup kiþinin karakter yapýsýný ve kültür seviyesini gösterir.
    Gelelim nazým hikmet ve ahmet kayanýn mezarlarýnýn türkiyeye getirilmesine.
    bu konuya hiç ilgi duymuyorum gelsede olur gelmesede. daha çok ailelerini ilgilendiren bir mesele.
    saygýlar.
    Konu conker tarafýndan (24-03-2009 Saat 17:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne iþi var bü ülkede yatsýnalr yattýklarý yerde
    siyasi tuzaklara aldanmayalým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ahmet kaya ve nazým hikmeti ayný kefeye koyarým bana göre birbirlerinden farký yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya zamanýnda nazým hikmetin resimlerini yayýnlyan gazeteler vardý bu vatan hainin yüzüne tükürün diye ne olduda adam bu kadar tutldu baþta cumhuriyet gazetesi yayýnlamýþtý onun resimlerini vatan haini d,iye valla ben de anlamadým bu iþten gelse neolur gelmese ne olur

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar 4 ayfalýk iletilerinizin hepsini okudum. Bazýlarý kendilerini kaybedip, iþi küfre kadar vardýrmýþlar. Burada bir anket açýlmýþ. Ýster katýlýrsýnýz, ister katýlmazsýnýz. Ancak iþi küfre kadar vardýrýrsanýz, tartýþmanýn seviyesini düþürürsünüz. Tartýþmayý adabýnda götürün lütfen.
    Sizlerin vatan severliðinizden asla þüphem yok, olamazda. Ancak sizlerin takiyeli davranýþlarýnýz samimiyetinize gölge düþürüyor malesef.
    Þöyle ki:
    Daha geçen günlerde adamýn biri çýkýp "Yav þu istiklal marþýnýda her yerde okumak þart mý? Herkes bundan rahatsýz oluyor. Ne o öyle maçta, þurda burda marþ mý söylenirmiþ" mealinde;
    Yine ayný kiþi; "Ýyiki bu adamlar zamanýnda savaþa filan girmemiþiz. Bunlarýn savaþacak halleri kalmamýþ, askerlikten baþka her iþe karýþmýþlar" derken sanki 30 yýldýr kendisi savaþýyormuþ gibi. Aksine kendileri azdýrdýlar terörü ödünler vererek.
    Ayný adam önceki yýlda Yunan kadýn dýþiþleri bakaný ülkemizi ziyarete geldiðinde; "Yav bu karasularýnda on iki milde ne oluyor, bunu savaþ sebebi olmaktan çýkarýlým" derken;
    Bir cemaatin kurþun asker kalemþörleri, fikir babalarý Abant toplantýsýný Kuzey Irak'ta yaparak, sonuç bildirgesinde Irakýn Kuzeyiyle iyi iliþkiler kurulmasý gerekiyor, tüm komþularýmýz kötüde bir biz mi iyiyiz? derlerken; Sanki PKK alçaklarýný 30 yýldýr koruyup, kollayan, yedirip besleyen, hastanelerinde tedavi edenler bu komþularýmýz deðilmiþ gibi.
    O cemaat Kuzey Irak'ta iþler alýp yaparken ve üniversite dahil, çeþitli okullar açarken, (kimse oralara türkçe öðretiyoruz gibi ucuz laflar etmesin. Gerekirse o konuyuda baþka bir yerde tartýþýrýz) aklýnýza þu yazdýklarýnýzý onlarada söylemek hiç gelmedi nedense.
    Söz konusu sol kesim olunca vurun abalýya, ama daha beterlerini yapanlara karþý tek bir itirazýnýz yok maþallah. Ölenlerin arkasýndan efelenmek kolay. Sýkýysa yukarýda yazdýklarýmada bir çift laf söyleseydiniz, sözlerinizin samimi olduðunu herkes görürdü.
    Anket konusuna dönersek, Ahmet Kaya yurt dýþýna kaçtýktan sonra (korkak herif) PKK'nýn oyuncaðý olmuþtur. Ama Nazým Hikmet vb. Süper Nato Gladyosunun emriyle yýllarca hapisanelerde iþkenceler altýnda süründürülürken kaçmayýpta napacaktý, söyler misiniz? Nazým Hikmetin mezarý getirilsin.
    Saygýlar.
    Arkadaþým;eðer istersen o konularda da cevap veriririz...Ama þimdi asýl mesele yukarýdaki anket...
    Meselâ ben yukarýdaki iki þahsiyetin de bu ülkede olmasýndan yanayým...
    Keþke her meselede daha geniþ düþünebilsek...Ama bilhassa sen ve senin gibi arkadaþlar;her konuya dar çerçeveden baktýðýnýz için,size verilecek her cevap "SÝZLERÝN ÝSTEDÝÐÝ" gibi olmalý..Yoksa "GEÇERSÝZDÝR"!
    Ben gelmelerinden yanayým.
    Ne Nazým Hikmete ilgim var,ne de Ahmet Kaya'ya...
    Ama ikisi de demokrattýlar..
    Ben ise sað görüþ temayüllü,hakiki demokrsi'den yanayým...Görüþüm de o meyildedir..
    Burada bahsini yaptýýn "cemaat" ile yakýlýým yok ama saygý da duyuyorum...
    Yaptýklarýna tabii!
    Sen asýl savunduklarýna bir bak;gerçekten "objektif" bakabiliyorsan tabii..
    Tanzanyadan Kanadaya kadar "istiklal marþýný öðreten,Atatürkü tanýtan,TÜRK insaný ve dilini,ahlaki yapýsýný hatta dinini öðreten veya kýsacasýTÜRKÝYE için az da olsa çabasý olan bir "SOL" cemaat var mý?Örgüt var mý?Var tabii ama sadece "aþaðýlayan,aþaðýlatan"..
    Sizlerde aþaðýlýk komleksi doðuþtan mý bilmem ama ben ve benim gibi düþünenler de herzaman ATAM UZHAN'a,METEHAN'a,ERTUÐRUL GAZÝ'ye,OSMAN GAZÝ'ye,FATÝH'e,KANUNÝ'ye,YAVUZ'a ve ATATÜRK'e yakýþan torunlarýz...Olmaya da tüm zürriyetlerimiz devam edecek.Dolayýsýyla "oturduumuz yerden" dünyayý yönetmek gibi bir derdimiz yok!Ama dünya da bizi kabullenecek!Sen de!
    Özgür TÜRKÝ'ye yi sadece kendiniz için istiyorsanýz;size kendiniz yetersiniz ve alýn o statikocu özgürlüðünüz ve tabularýnýz sizin olsun.
    Ama býrakýn da GÜZEL YURDUMda TÜRK,KÜRT,ARAP,ÇERKEZ,LAZ ve diðerleri,dünyayý 700 yýl özgürce yöneten O BÜYÜK MÝLLETE layýk birarada bulunma örneðini devam ettirsin..
    Öyle nara ile bu iþler olmaz.
    Senin liderlerin daha TÜRKÝYE'min komþularýný sayamzken bu insanlar Merhum Ecevit tarafýndan "ÖZEL TEÞEKKÜR"e lâyýk görülmüþlerdir..
    Haa "sol cenah "derken Merhumu tenzih ediyorum.
    O enazýndan vatan sevdasý olan demokrattý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=azLPmvh91zU[/YOUTUBE]

Birgün ölürsem eðer herkes bilsinki asla ve asla bu ül***i sevmedi demesinler Edirneden ardahan a her karýþ topraðýný seviyorum.... (ahmet kaya)

iþte arkadaþlar hala bizi birbirimize düþürmeye uðraþýyorlar malzeme vermeyelim lütfen!!!
    :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý conker Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Demokrasinin anlamý bu zaten, herkezin fikirlerini açýkça ifade edebilmesi.
    Bu fikirlere katýlma mecburiyetide yok. ama katýlmadýðýn fikri tenkit ederken kullanýlan üslup kiþinin karakter yapýsýný ve kültür seviyesini gösterir.
    Gelelim nazým hikmet ve ahmet kayanýn mezarlarýnýn türkiyeye getirilmesine.
    bu konuya hiç ilgi duymuyorum gelsede olur gelmesede. daha çok ailelerini ilgilendiren bir mesele.
    saygýlar.

Arkadaþým malesef üzülerek söylüyorumki bu söylediklerin için zaman lazým baksana forumda yöneticilik yapanlar bile bu zamana ihtiyaç duyuyorlar!!!
    :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar 2 ölü hakkýnda saygýsýzlýk yapmayýn bü ülke hepimizin herkes gelebilir

Sayfa 8/9 ÝlkÝlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri