valla arkadaslar bende inca dıye kablosuz modem var cok memnunum tavsıye ederım.mukemmel cekıyor
valla arkadaslar bende inca dıye kablosuz modem var cok memnunum tavsıye ederım.mukemmel cekıyor
Ben 4 seneden beri airtes RT-111 kullanıyorum ve bizim burda elektrik zırt bırt gider
bunca yıldan sonra halla taş gibi...:45:
![]()
bende bu modemi kullanıyorum.birinci aldığım 3 defa tamire gitti ve yandı,ikinci aldığım ise açma kapa anahtarı bozuldu.kapandımı açılmıyor açıldımı kapanmıyor.mecburiyet karşısında prizden çıkarıyoruz.aldığım firma kapandı ve modem kör topal gidiyor.ne yapacağım bilemedim.servisine göndersem bakarlarmı.selamlar.
bendede airties rt 206 var
Modemler şans işidir ben 2 yıl ***sımart kulandım daha garantili ürün beni internetten bıktırdı 2 ayda bir çöküyordu bir garantiye yola 3 ay gelmezdi diyer arkadaşlarımdada aynı modem vardı çok memnunlardı
bende u.s.robotics var 3 yıldır kullanıyorum bi sorun yok allaha şükür tavsiye ederim
pikatel combomax 2 senedir kulanıyorum canavar gibi tavsiye ederim
ayran arkadaşım ilginize teşekkür ederim.zaten bu formu sevmemin tek nedeni arkadaşlarımızın anında bilgi vermesi.iyi ki varsınız.selamlar.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri