REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Dandik modem almayın.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaslar bende inca dıye kablosuz modem var cok memnunum tavsıye ederım.mukemmel cekıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 4 seneden beri airtes RT-111 kullanıyorum ve bizim burda elektrik zırt bırt gider
    bunca yıldan sonra halla taş gibi...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu modemi kullanıyorum.birinci aldığım 3 defa tamire gitti ve yandı,ikinci aldığım ise açma kapa anahtarı bozuldu.kapandımı açılmıyor açıldımı kapanmıyor.mecburiyet karşısında prizden çıkarıyoruz.aldığım firma kapandı ve modem kör topal gidiyor.ne yapacağım bilemedim.servisine göndersem bakarlarmı.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nurettin01 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende bu modemi kullanıyorum.birinci aldığım 3 defa tamire gitti ve yandı,ikinci aldığım ise açma kapa anahtarı bozuldu.kapandımı açılmıyor açıldımı kapanmıyor.mecburiyet karşısında prizden çıkarıyoruz.aldığım firma kapandı ve modem kör topal gidiyor.ne yapacağım bilemedim.servisine göndersem bakarlarmı.selamlar.
    Bildiğin bir tamirci arkadaşına göster bari servisinden fazla
    tutarı olmaz sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bendede airties rt 206 var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bendede airties rt 206 var
    Anket açılsa ''Tercih ettiğiniz modem hangisi''

airties ankette birinci sıra alır sanırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Modemler şans işidir ben 2 yıl ***sımart kulandım daha garantili ürün beni internetten bıktırdı 2 ayda bir çöküyordu bir garantiye yola 3 ay gelmezdi diyer arkadaşlarımdada aynı modem vardı çok memnunlardı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende u.s.robotics var 3 yıldır kullanıyorum bi sorun yok allaha şükür tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pikatel combomax 2 senedir kulanıyorum canavar gibi tavsiye ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayran arkadaşım ilginize teşekkür ederim.zaten bu formu sevmemin tek nedeni arkadaşlarımızın anında bilgi vermesi.iyi ki varsınız.selamlar.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri