Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
alternatif varda görmek lazım birilerinin bu önü tıkamaması lazım hükümet arapdan yana ortaklıkları neyse adamlar 5 senede ödeyecekleri parayı 1yılda ödediklerine göre iyi para kazanıyorlar süper online 100le verebiliyorda tüm sistemi sattığımız telekom nerede yazık yeter uyanmak lazım yoksa bizi daha çok neyse
ben kötü para kazanıyorlar demedimki zaten iyi para kazanıpta yatırım yapmamazlık yapmıyorlar dedim. şoylede düşüne bilir,- telekoma bu ülke ister istemez muhtaç bir alternatifim yok ben para kazanmama bakayım -diyebilir.dostum sen her konuda siyasi takılıyorsun her konunun altında hükümetin hatalarını kusurlarını arıyorsun herkesin bir siyasi görüşü vardır ama ben öküzün altında buzağı aramaya gitmem.burda telekomun yatırımlarından bahsediliyor sen evirip çevirip işi hükümete getiriyorsun her işte olduğu gibi .hükmetin hatalarını bende söylerim hatalarını bende biliyorum ama her konuyu evirip çevirip hükümete getirmem herşeyi yerli yerinde konuşurum.ayrıca şunuda belirteyim siyaset hastalığım yok benim fikrim daha doğrudur diye insanlara dayatma yaparak insanları kırmayı sevmem FORUMA ZEVK ALMAK İÇİN GİRİYORUM, İNSANLARI KIRDIKTAN SONRA BU ZEVK ZEVK OLMAKTAN ÇIKAR.