REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: TÜrk Telekom'dan Müthiş Proje

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teknolojide herzaman diğerlerine göre çok önde giden türktelekoma çok teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk telekom en pahalı interneti verdikçe en zengin olacaktır sabit ücreti seerbest bırakmalı net için tel alıyoruz eve kullanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaptan pilot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizi kaz yerine koyupda soyan telekomun sahibine allah hiç bir zaman iyi demez...
    o kadar kişinin hakkını nasıl ödeyecek merak ediyorum doğrusu...
    bizden para kazanıpta bize son sistem teknolojileri sunuyorsa teşekkür etmek lazım diye düşünüyorum birde aksini düşün seni soyupta eski tasa eski hamam devap ettiğimizi fiber kablo işi çok iyi bence adam bakır kablodanda devam edebilir varmı elimizden gelen alteratif

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O sistemin yapılması türkiyede yapılması demek yok su drenajı yok yok elektrik hattı diye kazılan yolların şimdide internet telefon hattı diye takrar kazılması demek inş. yapılabilir projedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teleokom 2015 yılına kadar merkez illerdekı alt yapsını fibere dönuşturerek bakır kablolama işini bitirmeyi kararı aldı 2020 yılına kadarda tum kırsal kesım olarak fıber alt yapısı kullanmayı hedefleyen telekom için tv-görünütülü telefon-hızlandırılmış internet- vıdeo konfrens olayları daha basıte ındırılerek her yerde yaygın olacak bu şekilde hem yenı çalışma alanları açılarak en azından işszizlık konusunda bırazda olsa açığı kapıyacak.
    telcom karşısında kuyrukları titredi galiba super online geçen telkom bir çok yerde bu uygulamayı hayata geçirdi vede dört gözle bende beklemedeyim ingiltere tabanlı serverleriyle kablo neti ulkemizde yaygınlastırdılar çok saolsunlar insallah bizim mekanada gelirde telekom ucybesinden kurtuluruz onlar 2015 düşüne dursunlar :d ayrıca volkanın kısaca özetlediği özellikler şu an telcom süperonlinde mevcut hatta net üzerinden tv bile izleniyor yaklaşık,tam emindeğilim ama 200 kanallla olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizden para kazanıpta bize son sistem teknolojileri sunuyorsa teşekkür etmek lazım diye düşünüyorum birde aksini düşün seni soyupta eski tasa eski hamam devap ettiğimizi fiber kablo işi çok iyi bence adam bakır kablodanda devam edebilir varmı elimizden gelen alteratif
    alternatif varda görmek lazım birilerinin bu önü tıkamaması lazım hükümet arapdan yana ortaklıkları neyse adamlar 5 senede ödeyecekleri parayı 1yılda ödediklerine göre iyi para kazanıyorlar süper online 100le verebiliyorda tüm sistemi sattığımız telekom nerede yazık yeter uyanmak lazım yoksa bizi daha çok neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alternatif varda görmek lazım birilerinin bu önü tıkamaması lazım hükümet arapdan yana ortaklıkları neyse adamlar 5 senede ödeyecekleri parayı 1yılda ödediklerine göre iyi para kazanıyorlar süper online 100le verebiliyorda tüm sistemi sattığımız telekom nerede yazık yeter uyanmak lazım yoksa bizi daha çok neyse

ya nedir bu şuna satılmış buna satılmış.

Türklere satılan şirketler çokmu iyi. Örnek KARABÜK Demir Çelik Fabrikas şu anki adı ile KARDEMİR Türkiyede Demirçelik sektörünün ilk Fabrikası İSDEMİR ve ERDEMİR in kurulmasına öncü olan fabrika İki tane türk ailenin elinde cançekişiyor. eskiden binlerce işçi calışan fabrika gitgide küçülüp bölüm kapatıyor artı işçi alımı hiç bir şekilde istihdam yok. Ayrıca Kardemir halka nerdeyse beleş paraya hisseleri satıldı satıldıda ne oldu. Karabük halkı esnafı sefalet içerisinde.

Peki telekom satıldı ne oldu yaklaşık 3 senedir bünyesinde bulunan emeklilik yaşı geçmiş yada memur kapsamında bulunan çalışanlar başka kurumlara gönderildiler ve emekli edildiler bu sayede yaklaşık 4000 gence iş istihdamı sağlandı. Altyapı şebeke yapısının önemı arttı karşınızda artık muhatap bulmaya başladınız en önemlisi halen yuzde 30u bizim elimizde ve satılan hisselerden türkiye para kazandı.

Kardemir ve diğer benzeri fabrikaları beleşe satıp zarar edilmedi.

HErşeye negatif yönden bakıyorsunuz. Şu krız oratmında türkiyede hangi özel şirket 4000 gence iş sağladı ve şu an 2010 teknıker ve muhendis alımı başladı ve 2000 kişi daha telekom sayesınde iş sahibi olacak.

Bunlarıda bir kenara koyun iyi düşünün.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya nedir bu şuna satılmış buna satılmış.

Türklere satılan şirketler çokmu iyi. Örnek KARABÜK Demir Çelik Fabrikas şu anki adı ile KARDEMİR Türkiyede Demirçelik sektörünün ilk Fabrikası İSDEMİR ve ERDEMİR in kurulmasına öncü olan fabrika İki tane türk ailenin elinde cançekişiyor. eskiden binlerce işçi calışan fabrika gitgide küçülüp bölüm kapatıyor artı işçi alımı hiç bir şekilde istihdam yok. Ayrıca Kardemir halka nerdeyse beleş paraya hisseleri satıldı satıldıda ne oldu. Karabük halkı esnafı sefalet içerisinde.

Peki telekom satıldı ne oldu yaklaşık 3 senedir bünyesinde bulunan emeklilik yaşı geçmiş yada memur kapsamında bulunan çalışanlar başka kurumlara gönderildiler ve emekli edildiler bu sayede yaklaşık 4000 gence iş istihdamı sağlandı. Altyapı şebeke yapısının önemı arttı karşınızda artık muhatap bulmaya başladınız en önemlisi halen yuzde 30u bizim elimizde ve satılan hisselerden türkiye para kazandı.

Kardemir ve diğer benzeri fabrikaları beleşe satıp zarar edilmedi.

HErşeye negatif yönden bakıyorsunuz. Şu krız oratmında türkiyede hangi özel şirket 4000 gence iş sağladı ve şu an 2010 teknıker ve muhendis alımı başladı ve 2000 kişi daha telekom sayesınde iş sahibi olacak.

Bunlarıda bir kenara koyun iyi düşünün.
    dedikleriniz doğruysa mesele yok ama yinede kime niye satıldığına bakmak lazım önemli telekom adı üstünde 4000kişiye işe aldığını biliyorsunuz karı nı da bilmeniz lazım yaptığı yatırımı da sizce komik değil mi süper online 100le verebiliyor biz hala 8 alaçağız diye birde biz aradığımızda ulaşamıyoruz veya sorun sizden kaynaklanıyor diye cevap geliyor gelen arkadaşlarda cok yoğun oldukları için yetişemediklerini söylüyorlar ama hoca olarak siz daha iyi bilirsiniz hocalara her zaman saygı son zamanlarda türke satılan birşey var mı öğrenmek istedim taşaron olarak satılıp sonrada ecnebiye satılanlar hariç diyorum ama memnun sanız susarız ozaman nasılsa acı hepimizi güzellikte olduğu gibi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben kötü para kazanıyorlar demedimki zaten iyi para kazanıpta yatırım yapmamazlık yapmıyorlar dedim. şoylede düşüne bilir,- telekoma bu ülke ister istemez muhtaç bir alternatifim yok ben para kazanmama bakayım -diyebilir.dostum sen her konuda siyasi takılıyorsun her konunun altında hükümetin hatalarını kusurlarını arıyorsun herkesin bir siyasi görüşü vardır ama ben öküzün altında buzağı aramaya gitmem.burda telekomun yatırımlarından bahsediliyor sen evirip çevirip işi hükümete getiriyorsun her işte olduğu gibi .hükmetin hatalarını bende söylerim hatalarını bende biliyorum ama her konuyu evirip çevirip hükümete getirmem herşeyi yerli yerinde konuşurum.ayrıca şunuda belirteyim siyaset hastalığım yok benim fikrim daha doğrudur diye insanlara dayatma yaparak insanları kırmayı sevmem FORUMA ZEVK ALMAK İÇİN GİRİYORUM, İNSANLARI KIRDIKTAN SONRA BU ZEVK ZEVK OLMAKTAN ÇIKAR.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

boşuna tartışıp birbirimizi kırmayalım arkadaşlar ben şahsen verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünmüyorum nedenmi ben 8 mg hız almam gerkirken bunu alamıyorum burdaki kablolar yeterli değil ama parasını ödüyorum şimdi yukarda arkadaşım 2015 yılından 2020 yılına kadar kabloların olacağını söylüyo biz o zamana kadar çok para öderiz birde süper online 100 le veriyo demiş arkadaş peki nerelerde bu bizim burda olmadığı kesin keşki olsa ihale meselesine gelince sadece satmak için yapılmamsı gerektiğini düşünüyorum ben sattım kurtuldumla olmuyo burdada fabrikalar var 1000 kişilik yerde 100 kişi çalışıyo onlarda paralarınnı alamıyo eskisinden daha kötü oldu durumları he ne oldu devletten yük kalktı ama kazık yine bize

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri