Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12
20 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: TÜrk Telekom'dan Müthiþ Proje

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teknolojide herzaman diðerlerine göre çok önde giden türktelekoma çok teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türk telekom en pahalý interneti verdikçe en zengin olacaktýr sabit ücreti seerbest býrakmalý net için tel alýyoruz eve kullanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kaptan pilot Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bizi kaz yerine koyupda soyan telekomun sahibine allah hiç bir zaman iyi demez...
    o kadar kiþinin hakkýný nasýl ödeyecek merak ediyorum doðrusu...
    bizden para kazanýpta bize son sistem teknolojileri sunuyorsa teþekkür etmek lazým diye düþünüyorum birde aksini düþün seni soyupta eski tasa eski hamam devap ettiðimizi fiber kablo iþi çok iyi bence adam bakýr kablodanda devam edebilir varmý elimizden gelen alteratif

Kullanýcý Bilgi Menüsü

O sistemin yapýlmasý türkiyede yapýlmasý demek yok su drenajý yok yok elektrik hattý diye kazýlan yollarýn þimdide internet telefon hattý diye takrar kazýlmasý demek inþ. yapýlabilir projedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teleokom 2015 yýlýna kadar merkez illerdeký alt yapsýný fibere dönuþturerek bakýr kablolama iþini bitirmeyi kararý aldý 2020 yýlýna kadarda tum kýrsal kesým olarak fýber alt yapýsý kullanmayý hedefleyen telekom için tv-görünütülü telefon-hýzlandýrýlmýþ internet- výdeo konfrens olaylarý daha basýte ýndýrýlerek her yerde yaygýn olacak bu þekilde hem yený çalýþma alanlarý açýlarak en azýndan iþszizlýk konusunda býrazda olsa açýðý kapýyacak.
    telcom karþýsýnda kuyruklarý titredi galiba super online geçen telkom bir çok yerde bu uygulamayý hayata geçirdi vede dört gözle bende beklemedeyim ingiltere tabanlý serverleriyle kablo neti ulkemizde yaygýnlastýrdýlar çok saolsunlar insallah bizim mekanada gelirde telekom ucybesinden kurtuluruz onlar 2015 düþüne dursunlar :d ayrýca volkanýn kýsaca özetlediði özellikler þu an telcom süperonlinde mevcut hatta net üzerinden tv bile izleniyor yaklaþýk,tam emindeðilim ama 200 kanallla olmasý lazým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý beydemir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bizden para kazanýpta bize son sistem teknolojileri sunuyorsa teþekkür etmek lazým diye düþünüyorum birde aksini düþün seni soyupta eski tasa eski hamam devap ettiðimizi fiber kablo iþi çok iyi bence adam bakýr kablodanda devam edebilir varmý elimizden gelen alteratif
    alternatif varda görmek lazým birilerinin bu önü týkamamasý lazým hükümet arapdan yana ortaklýklarý neyse adamlar 5 senede ödeyecekleri parayý 1yýlda ödediklerine göre iyi para kazanýyorlar süper online 100le verebiliyorda tüm sistemi sattýðýmýz telekom nerede yazýk yeter uyanmak lazým yoksa bizi daha çok neyse

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toycan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    alternatif varda görmek lazým birilerinin bu önü týkamamasý lazým hükümet arapdan yana ortaklýklarý neyse adamlar 5 senede ödeyecekleri parayý 1yýlda ödediklerine göre iyi para kazanýyorlar süper online 100le verebiliyorda tüm sistemi sattýðýmýz telekom nerede yazýk yeter uyanmak lazým yoksa bizi daha çok neyse

ya nedir bu þuna satýlmýþ buna satýlmýþ.

Türklere satýlan þirketler çokmu iyi. Örnek KARABÜK Demir Çelik Fabrikas þu anki adý ile KARDEMÝR Türkiyede Demirçelik sektörünün ilk Fabrikasý ÝSDEMÝR ve ERDEMÝR in kurulmasýna öncü olan fabrika Ýki tane türk ailenin elinde cançekiþiyor. eskiden binlerce iþçi calýþan fabrika gitgide küçülüp bölüm kapatýyor artý iþçi alýmý hiç bir þekilde istihdam yok. Ayrýca Kardemir halka nerdeyse beleþ paraya hisseleri satýldý satýldýda ne oldu. Karabük halký esnafý sefalet içerisinde.

Peki telekom satýldý ne oldu yaklaþýk 3 senedir bünyesinde bulunan emeklilik yaþý geçmiþ yada memur kapsamýnda bulunan çalýþanlar baþka kurumlara gönderildiler ve emekli edildiler bu sayede yaklaþýk 4000 gence iþ istihdamý saðlandý. Altyapý þebeke yapýsýnýn önemý arttý karþýnýzda artýk muhatap bulmaya baþladýnýz en önemlisi halen yuzde 30u bizim elimizde ve satýlan hisselerden türkiye para kazandý.

Kardemir ve diðer benzeri fabrikalarý beleþe satýp zarar edilmedi.

HErþeye negatif yönden bakýyorsunuz. Þu krýz oratmýnda türkiyede hangi özel þirket 4000 gence iþ saðladý ve þu an 2010 teknýker ve muhendis alýmý baþladý ve 2000 kiþi daha telekom sayesýnde iþ sahibi olacak.

Bunlarýda bir kenara koyun iyi düþünün.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya nedir bu þuna satýlmýþ buna satýlmýþ.

Türklere satýlan þirketler çokmu iyi. Örnek KARABÜK Demir Çelik Fabrikas þu anki adý ile KARDEMÝR Türkiyede Demirçelik sektörünün ilk Fabrikasý ÝSDEMÝR ve ERDEMÝR in kurulmasýna öncü olan fabrika Ýki tane türk ailenin elinde cançekiþiyor. eskiden binlerce iþçi calýþan fabrika gitgide küçülüp bölüm kapatýyor artý iþçi alýmý hiç bir þekilde istihdam yok. Ayrýca Kardemir halka nerdeyse beleþ paraya hisseleri satýldý satýldýda ne oldu. Karabük halký esnafý sefalet içerisinde.

Peki telekom satýldý ne oldu yaklaþýk 3 senedir bünyesinde bulunan emeklilik yaþý geçmiþ yada memur kapsamýnda bulunan çalýþanlar baþka kurumlara gönderildiler ve emekli edildiler bu sayede yaklaþýk 4000 gence iþ istihdamý saðlandý. Altyapý þebeke yapýsýnýn önemý arttý karþýnýzda artýk muhatap bulmaya baþladýnýz en önemlisi halen yuzde 30u bizim elimizde ve satýlan hisselerden türkiye para kazandý.

Kardemir ve diðer benzeri fabrikalarý beleþe satýp zarar edilmedi.

HErþeye negatif yönden bakýyorsunuz. Þu krýz oratmýnda türkiyede hangi özel þirket 4000 gence iþ saðladý ve þu an 2010 teknýker ve muhendis alýmý baþladý ve 2000 kiþi daha telekom sayesýnde iþ sahibi olacak.

Bunlarýda bir kenara koyun iyi düþünün.
    dedikleriniz doðruysa mesele yok ama yinede kime niye satýldýðýna bakmak lazým önemli telekom adý üstünde 4000kiþiye iþe aldýðýný biliyorsunuz karý ný da bilmeniz lazým yaptýðý yatýrýmý da sizce komik deðil mi süper online 100le verebiliyor biz hala 8 alaçaðýz diye birde biz aradýðýmýzda ulaþamýyoruz veya sorun sizden kaynaklanýyor diye cevap geliyor gelen arkadaþlarda cok yoðun olduklarý için yetiþemediklerini söylüyorlar ama hoca olarak siz daha iyi bilirsiniz hocalara her zaman saygý son zamanlarda türke satýlan birþey var mý öðrenmek istedim taþaron olarak satýlýp sonrada ecnebiye satýlanlar hariç diyorum ama memnun sanýz susarýz ozaman nasýlsa acý hepimizi güzellikte olduðu gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý toycan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben kötü para kazanýyorlar demedimki zaten iyi para kazanýpta yatýrým yapmamazlýk yapmýyorlar dedim. þoylede düþüne bilir,- telekoma bu ülke ister istemez muhtaç bir alternatifim yok ben para kazanmama bakayým -diyebilir.dostum sen her konuda siyasi takýlýyorsun her konunun altýnda hükümetin hatalarýný kusurlarýný arýyorsun herkesin bir siyasi görüþü vardýr ama ben öküzün altýnda buzaðý aramaya gitmem.burda telekomun yatýrýmlarýndan bahsediliyor sen evirip çevirip iþi hükümete getiriyorsun her iþte olduðu gibi .hükmetin hatalarýný bende söylerim hatalarýný bende biliyorum ama her konuyu evirip çevirip hükümete getirmem herþeyi yerli yerinde konuþurum.ayrýca þunuda belirteyim siyaset hastalýðým yok benim fikrim daha doðrudur diye insanlara dayatma yaparak insanlarý kýrmayý sevmem FORUMA ZEVK ALMAK ÝÇÝN GÝRÝYORUM, ÝNSANLARI KIRDIKTAN SONRA BU ZEVK ZEVK OLMAKTAN ÇIKAR.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

boþuna tartýþýp birbirimizi kýrmayalým arkadaþlar ben þahsen verdiðim paranýn karþýlýðýný aldýðýmý düþünmüyorum nedenmi ben 8 mg hýz almam gerkirken bunu alamýyorum burdaki kablolar yeterli deðil ama parasýný ödüyorum þimdi yukarda arkadaþým 2015 yýlýndan 2020 yýlýna kadar kablolarýn olacaðýný söylüyo biz o zamana kadar çok para öderiz birde süper online 100 le veriyo demiþ arkadaþ peki nerelerde bu bizim burda olmadýðý kesin keþki olsa ihale meselesine gelince sadece satmak için yapýlmamsý gerektiðini düþünüyorum ben sattým kurtuldumla olmuyo burdada fabrikalar var 1000 kiþilik yerde 100 kiþi çalýþýyo onlarda paralarýnný alamýyo eskisinden daha kötü oldu durumlarý he ne oldu devletten yük kalktý ama kazýk yine bize

Sayfa 2/2 ÝlkÝlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri