REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: arçelik AS-500D CI yardımmm

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aşağıda cevırme yazılımını ve yııukleme programını verdım bu yazılımı attıktan sonra cıhazın Goldmaster 9400VCI olacak. yalnız senın şu an cıhaz ile pc arasındakı bağlantıda problem var yukleme programındakı serı port ayarından doğru com girişini sectiğine emın ol yıne olmazsa rs 232 kabloyu ters cevır yıne olmazsa yukleme programını açmadan uzerınde sağ tuş yapıp özelliklere gir ordan uyumluluktan uyumluluk modunu wın98/wınme yap çık. sonra tekrar dene. yıne olmazsa rs 232 kablonun iç bağlantılarında problem olabilir. birde pc dekı işletım sistemı ne.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko bs 500D CI

bende de beko bs 500D CI uydu alıcısı var ve artık kanallarda kilitlenmeler yapmaya başladı içindeki yazılımı değiştirmek istiyorum. en güncel hale nasıl getirebilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım aşağıda cevırme yazılımını ve yııukleme programını verdım bu yazılımı attıktan sonra cıhazın Goldmaster 9400VCI olacak. yalnız senın şu an cıhaz ile pc arasındakı bağlantıda problem var yukleme programındakı serı port ayarından doğru com girişini sectiğine emın ol yıne olmazsa rs 232 kabloyu ters cevır yıne olmazsa yukleme programını açmadan uzerınde sağ tuş yapıp özelliklere gir ordan uyumluluktan uyumluluk modunu wın98/wınme yap çık. sonra tekrar dene. yıne olmazsa rs 232 kablonun iç bağlantılarında problem olabilir. birde pc dekı işletım sistemı ne.

Teşekkürler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri