REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: arkadaşlar bu erman toroğlu fenerbahçe düşmanımı ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu erman toroğlu fenerbahçe düşmanımı ?

maratonu izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu adama deli oldum bu gece
    şansal la pozisyonları konuşuyorlar şansal soruyor hocam bu bursalı topçunun tabanıyla gökhan gönüle yaptığı hareket faul ve kirmizi değilmi.toroğlunun cevabı
    hayır şansal topa giriyor adam ben vermem.ikinci soru şansal büyükağa peki honam penaltı pazisyonuna ne diyorsun sercana yapılan harekete vedersonun
    toroğlu cevap veriyor sevgili şansal adama ceza sahası içinde girmeyeceksin
    bu penaltı.

çok telefon açtım bağlamadılar beni pm attim okumadılar şunu soruyorum size bu toroğlu denen herif fener düşmanımı yoksa bu yalan yalnış tutumu
    yönetimle aralarında birşeymi var lig tv nin.

not:bazı arkadaşlar diyebilir sen fenerlisin oyüzden böyle düşünüyon
    diyebilir alakası yok belirteyim bu takımla özellikle bu hocayla her maç yenilmesini de istemiyor değilim bu fenerin bunuda belirteyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

not:bazı arkadaşlar diyebilir sen fenerlisin oyüzden böyle düşünüyon
    diyebilir alakası yok belirteyim bu takımla özellikle bu hocayla her maç yenilmesini de istemiyor değilim bu fenerin bunuda belirteyim
    Ustam inanırmısın bende aynı senin dediğini diyecektim :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben izledimde orada erman toroğlu topa yapılmış hareket diyor topa vurmuş diyor vereceksen kartı kırmızı verecen vermeye cek verme diyor usta birde diğer hareket te ise penaltı için yoruma açık olduğunu söylüyor ister ver ister verme diyor orada o hareketi yapma diyor wedersona sonra birde diyorki bu posizyonları oynatacan ama siz dede gönderin yinede
    Konu mehmet07 tarafından (22-03-2009 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha yenimi anladın her haftasonu sallayıp duruyor.. Fenere verilmiş olsaydı o penaltı köşe yazısını onla doldururdu..Emre'yi dövdüler üstüne bindiler onu bile yazmamış..

Onun güzel lakapları var nette..Hiç izleme saçmalasın dursun. Gökhan Gönül'ün pozisyonu için futboldan anlamayan sadece GÖREBİLEN bir insan bile direk ayağa olduğunu anlar..Hala Topa vuruyor diyor ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende zamanında tuttuğum takıma aynı türden kelimeler kullanınca gıcık olurdum bu adama neyseki bizi bıraktı şimdi ibre fenere döndü Bir müddet sonra fenerden sıkılır başka takıma döner sabredin

Yalnız unuttuğunuz bişey var zamanında ankaragücünde oynarken adamın lakabı kasaptı top geçer adam geçmezdi

Onun içindirki bacak kol kırılmadan futbolcuya yapılan fauller onun için normaldir Adam sertten hoşlanıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dede napıoki dua ediyosunuz bnce aragones ii bi antrenör o gitsin bu gelsin olacak şeler diil verdinmi ki eline ii bi takım yok şunu düsünün gs inamotolarda saidoolardan tunuslu bi cocuk vardı neyse baroslara kewelllara oynamadı ama bnm için mevkisinin sayılı oyunculuarından linderothlara geldi fener naptı appiah aurelio luciano anelkalardan josicolara maldonadolara guizaya düstü 10 tane eduya lucianoyu değişmem 1 milyon tane maldonadoyu appiah deişmem bnce en az suclu aragonesdir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoca ne derse o olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri