Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: arkadaþlar bu erman toroðlu fenerbahçe düþmanýmý ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu erman toroðlu fenerbahçe düþmanýmý ?

maratonu izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama bu adama deli oldum bu gece
    þansal la pozisyonlarý konuþuyorlar þansal soruyor hocam bu bursalý topçunun tabanýyla gökhan gönüle yaptýðý hareket faul ve kirmizi deðilmi.toroðlunun cevabý
    hayýr þansal topa giriyor adam ben vermem.ikinci soru þansal büyükaða peki honam penaltý pazisyonuna ne diyorsun sercana yapýlan harekete vedersonun
    toroðlu cevap veriyor sevgili þansal adama ceza sahasý içinde girmeyeceksin
    bu penaltý.

çok telefon açtým baðlamadýlar beni pm attim okumadýlar þunu soruyorum size bu toroðlu denen herif fener düþmanýmý yoksa bu yalan yalnýþ tutumu
    yönetimle aralarýnda birþeymi var lig tv nin.

not:bazý arkadaþlar diyebilir sen fenerlisin oyüzden böyle düþünüyon
    diyebilir alakasý yok belirteyim bu takýmla özellikle bu hocayla her maç yenilmesini de istemiyor deðilim bu fenerin bunuda belirteyim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

not:bazý arkadaþlar diyebilir sen fenerlisin oyüzden böyle düþünüyon
    diyebilir alakasý yok belirteyim bu takýmla özellikle bu hocayla her maç yenilmesini de istemiyor deðilim bu fenerin bunuda belirteyim
    Ustam inanýrmýsýn bende ayný senin dediðini diyecektim :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben izledimde orada erman toroðlu topa yapýlmýþ hareket diyor topa vurmuþ diyor vereceksen kartý kýrmýzý verecen vermeye cek verme diyor usta birde diðer hareket te ise penaltý için yoruma açýk olduðunu söylüyor ister ver ister verme diyor orada o hareketi yapma diyor wedersona sonra birde diyorki bu posizyonlarý oynatacan ama siz dede gönderin yinede
    Konu mehmet07 tarafýndan (22-03-2009 Saat 14:26 ) deðiþtirilmiþtir.
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

daha yenimi anladýn her haftasonu sallayýp duruyor.. Fenere verilmiþ olsaydý o penaltý köþe yazýsýný onla doldururdu..Emre'yi dövdüler üstüne bindiler onu bile yazmamýþ..

Onun güzel lakaplarý var nette..Hiç izleme saçmalasýn dursun. Gökhan Gönül'ün pozisyonu için futboldan anlamayan sadece GÖREBÝLEN bir insan bile direk ayaða olduðunu anlar..Hala Topa vuruyor diyor ..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende zamanýnda tuttuðum takýma ayný türden kelimeler kullanýnca gýcýk olurdum bu adama neyseki bizi býraktý þimdi ibre fenere döndü Bir müddet sonra fenerden sýkýlýr baþka takýma döner sabredin

Yalnýz unuttuðunuz biþey var zamanýnda ankaragücünde oynarken adamýn lakabý kasaptý top geçer adam geçmezdi

Onun içindirki bacak kol kýrýlmadan futbolcuya yapýlan fauller onun için normaldir Adam sertten hoþlanýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dede napýoki dua ediyosunuz bnce aragones ii bi antrenör o gitsin bu gelsin olacak þeler diil verdinmi ki eline ii bi takým yok þunu düsünün gs inamotolarda saidoolardan tunuslu bi cocuk vardý neyse baroslara kewelllara oynamadý ama bnm için mevkisinin sayýlý oyunculuarýndan linderothlara geldi fener naptý appiah aurelio luciano anelkalardan josicolara maldonadolara guizaya düstü 10 tane eduya lucianoyu deðiþmem 1 milyon tane maldonadoyu appiah deiþmem bnce en az suclu aragonesdir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hoca ne derse o olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri