90+4. dakika: Hakan Balta gelişine kaleye vurdu ama çok kötü bir vuruş. Top farklı şekilde auta gitti.
90+4. dakika: Hakan Balta gelişine kaleye vurdu ama çok kötü bir vuruş. Top farklı şekilde auta gitti.
Maç sona erdi. Galatasaray: 0 Eskişehirspor: 1
Rezillik bu akşam yaşanıyor tam bir fiyasko Bülentten hoca olursa böyle olur mahvettiler GalataSarayımızı 9 kişi adamlar gol attılar Alisamiyende oynarken tek forvetle rakipten korkan bir takım olduk tam bu hafta rakipler kaybettiği hafta biz bu maçı ne olursa olsun kazanmalıydık ama kendi kendimizi yenemiyoruz ki diğer takımları yenelim zerre kadar oyun yok baskı yok bu sene bitti Avrupada hayal oldu
Maç Sonucu
Galatasaray 0-1 Eskişehirspor
Helal olsun Eskişehirspor'a galatasarayla oynadıgı 2 maçta 6 puan aldı ayakta alkışlanması gerek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(haydi gidiyor gs yenemedim diyen takımlar bu tarafaaa!!!)
bence bu tür takımları değil sivasspor gibi takımları ayakta alkışlamak gerek, adamlar bir maçta değil her maçta takır takır oynuyorlar.
bülent Korkmaz Nasıl Hala Bu Takımın Başında Anlamadım Gitti. Bence O Bülent Korkmaz Korkmaz Olan Soyadını Bülent Korkak Olarak Değiştirsin. Bu Ne Ya Anlamadım Gitti. Biz Böyle Gidersek Zor şampiyon Oluruz. şu Hale Bak Kendi Kendimize şampiyonu Belirliyoruz. Herkes Puan Kaybediyor. Biz De Kaybediyoruz. Kısacası Bülent Korkmaz'ı Istifaya Davet Ediyoruz. Herşeyden Teker Teker Elendik. şampiyon Da Olamayacağız. Bari Bülent Korkmaz Durmasın Takımın Başında.
Soğukla birlikte bu gs hali içime tam oturdu. Ya insana bu kadar hayal kırıklığı yaşatılırmı? Ya bülenti getireceğine geçen seneki Cevat Hocayla devam etseydin ya... Lincoln'e tavır koyacağına yanvarsaydı adam ne olur lincolcüğüm hem kendini hem beni göster aleme deyip motive etseydin. Ya böyle üst üste maçlarda özel kamp programı uygulayacaksın. Futbolcu neyle motive oluyorsa onu bulup, icrata koyacaksın. Ya biraz da kapasite meselesi ya tutarsa demeyeceksin. Hayatın ve futbolun gerçekleri var. Şans ve sonuç ondan sonra gelir.. Valla bu soğuk algınlığını ve spazmı nasıl atlatacağız... Neyse bu hafta büyüklere büyük geçmiş olsun.
özkan kardeş çok haklısın perşembenin geleceği çarşambadan belli derler ya. Cevat Hoca duruken sen ne diye kıytırık adamları takımın başına getirirsin? Hangi akıla hizmet... diğerlerinin ekmeğine yağ, bal ve kaymak sürmek buna derler...Zaten Bülentin bu saatten sonra devam etmesi haritadan tamamen silinmesi demektir. içinde azıcık gs lılık varsa yarına bile bırakmamalı bence kaçmayı. Sen Adam gibi adam H.Şükür'e yapacağını yap sonra sonuç ara...neyse.....
Abi bizim takım hafta içi Avrupa'da maç yaptığı hafta mutlaka puan kaybediyor. Bilmem farkedeniniz varmı? Ama bu takım böyle giderse imkanı yok bu sezon şampiyon olamaz. Futbolcusu oynamaz, teknik direktörü dandik, yönetime zaten lafım yok. Herkesin puan kaybettiği haftada sen nasıl galip çıkamazsın? Nasıl kendi evinde Eskişehirspor'a yenilirsin? Ama Eskişehirspor'u da tebrik etmek lazım. Adamlar 2 maçta 6 puan aldı. Böyle bir takım bu karambolden çıkıp da şampiyon olursa çok çok sürpriz olur. Çok kötü oynuyoruz çoooooooooooooook......:46:
![]()
bulent hoca öyle bir açıklama yaptıki şok oldum.
lincolne sormuş oyuna girecekmisin diye. lincoln iplememiş resmen. demiş sakatım. halbuki 18 kişilik kadroda ise her an oynatılabilir. suyu kaynadı. göndermek laızm hemen
klasik Turkiyedeki futbol anlayışı ile
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri