REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: BeŞİktaŞ'in Yildizlari UÇuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart BeŞİktaŞ'in Yildizlari UÇuyor

BEŞİKTAŞ'IN YILDIZLARI UÇUYOR

Turkcell Süper Ligi'nde şampiyonluğa haftalar önce havlu atan ve tarihinin en kötü günlerini yaşayan Beşiktaş'ta yaprak dökümü devam ediyor.

Sezon başınan beri bitmek bilmeyen taraftar olayları futbolcuları birer birer kaçırırken, diğerlerini de bıktırdı.

Büyük umutlarla transfer edilen Kleberson da sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Vasco de Gama ile anlaşan Brezilyalı yıldız gitmek için yönetimden izin istedi. Vasco de Gama'nın, sözleşmesi devam eden Kleberson için 5 milyon doları gözden çıkardığı öğrenildi.

Mukavelesi biten ancak yönetimden teklif almayan kaleci Cordoba da yuvadan uçuyor.

BÜYÜK KAÇIŞ...

Boca Juniors'la her konuda anlaşmaya varan Kolombiyalı file bekçisi lig bitiminde Arjantin'in yolunu tutacak. Cordoba'nın bir sene daha futbol oynayıp jubilesini Boca Juniors'ta yapacağı kaydedildi.

Corinthians'tan kiralık alınan Brezilyalı Bobo'nun da yaşanan son olaylardan rahatsız olduğu ve ülkesine gitmek istediği öğrenildi. Ayrıca Corinthians da sezon sonunda oyuncusunu geri çağırdı.

En son Çağdaş'ı kurban veren Beşiktaş'ta devre arasında Ailton Hamburg'a, Youla Metz'e, Veysel ve Adem Dursun Gaziantep'e, Tayfun Gençlerbirliği'ne, Emre Aşık Galatasaray'a, Okan Koç ise Ankaragücü'ne gitti.

Tümer de daha önce yaptığı açıklamada bir Avrupa takımıyla anlaştığını ve Kartal'dan ayrılacağını söylemişti.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yönetimde hala uyusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yoktum dostum buralarda serkan bilir yeni geldim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman Nickli Üyeden Alıntı
    uzman yonetim derken bjk yonetimi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman Nickli Üyeden Alıntı
    forum yönetimi değil beşiktaş yönetimi uyuyor :smiles10

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hehe bende sand1m bana dedin pardon karde_ ya onlar uyuya uyuya bizide uyuttuyorlar ama biz uyamayaca1z seneye sampiyon alacaz göreceksin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri