Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
49 sonuçtan 41 ile 49 arası

Konu: Next Super Plus Serisi 24.03.2009 Yazılımları

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

softcam ı buldum arkadaşım kusura bakma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yeni yazılımı yükledim.Ama menude Wireless özelligini gösteren menuyu göremedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astıra uydusunu seçiyorum hızlı arama menüsünde aramaymak istiyorum yine uydu seçin diyor neden arama yapaMIYORUM? lütfen yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ***ci60 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    astıra uydusunu seçiyorum hızlı arama menüsünde aramaymak istiyorum yine uydu seçin diyor neden arama yapaMIYORUM? lütfen yardım
    astrayı manul taratın tek kendisi olarak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ustalar önce yaptığınız çalışma ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerimi iletirim.Benin cihazım
    NEXT YE 2000X CIS PLUS Bunun yazılımı varmı? yoksa birdaha yazılım verilmeyecekmi..Teşekkür ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı burnubuyuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ustalar önce yaptığınız çalışma ve verdiğiniz bilgiler için teşekkürlerimi iletirim.Benin cihazım
    NEXT YE 2000X CIS PLUS Bunun yazılımı varmı? yoksa birdaha yazılım verilmeyecekmi..Teşekkür ederim...

senın cihaz plus serısı arkadaşım sadece şuan süper serisi yazılımları çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yenı yazılımlar cıktığı için konu guncelliğini yitirmiştir. yazılmlara aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

konu kapanmıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri