Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: şok şok şok Darbe sonrası kim nerede görev alacaktı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şok şok şok Darbe sonrası kim nerede görev alacaktı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet başka bir internet sayfasında okumuştum ya aksiyon yada aktüel dergisinde yayımlandı sanırsam
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunlar basagecseydi türkiye biterdi...
    Konu majeste tarafından (25-03-2009 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: 22

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı majeste Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar basagecmesydi türkiye biterdi...
    bunlar başa geçtiği için türkiye bitti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunlar başa geçtiği için türkiye bitti.
    Akp li değilim...ancak hangi parti olursa olsun halkın oyu ile geldi ise, yine halkın oyu ile gitmeli...bunun dışındaki tüm oluşumlar (hükümeti devirme çabaları) sadece hükümete değil aynı zamandada halka karşıdır...vesselam...
    %100 siyasi bir mesele olduğu için fazla konuşmadan kapıyorum çenemi...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah korumuş bizi büyük bir felaketten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tiplere bak yav. bunlar görünenler yem olsun die atılanlar ya görünmeyenler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre birazda şaşırtmaca başlar daha ortaya çıkmadı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu bunlar hep safsata.darbeyi sivil değil asker yapar.ergenekon iftiranamesi ile içeri alınanların hepsi milliyetci ve atatürkçü aydın varsa hepsü içeride ve hepside ...muhalifi.bu milletin başına gelen en büyük felaket .... ama bakalım bunu anlamamız ne kadar sürecek.politika yapmış olmamak için pek bir şey yazmıyorum.
    Konu CABBARİ tarafından (24-03-2009 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı satelcom Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yahu bunlar hep safsata.darbeyi sivil değil asker yapar.ergenekon iftiranamesi ile içeri alınanların hepsi milliyetci ve atatürkçü aydın varsa hepsü içeride ve hepside ...muhalifi.bu milletin başına gelen en büyük felaket .... ama bakalım bunu anlamamız ne kadar sürecek.politika yapmış olmamak için pek bir şey yazmıyorum.
    dostum sen nerde yasıyorsun sarıkız ayısıgı darbe girisimleri var hilmi özkok paşa olmasaydı belkıde olurdu bunlar derin mevzular

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri