REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
47 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni Türksat Güncelleme Frekansı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeni Türksat Güncelleme Frekansı

Arkadaşlar Türksat uydusunun yeni güncelleme frekansı 11962/03333/V olmuştur.Kanallarınızı bu frekans'tan şebeke açık olarak güncelleyebilirsiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba paylaşım için teşekkürler fakat güncelleme yapmıyor henüz bir sorun var galiba saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı erdemkoruklu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba paylaşım için teşekkürler fakat güncelleme yapmıyor henüz bir sorun var galiba saygılarımla
    Ben sabahtan beri bu frekansı kullanıyorum. Eski frekanstan güncelleme yapmıyor şebeke bağlanmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için tşk ler
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüğünü göster

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi ve paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım. Ama ben artık güncellemiyorum. Çünkü listeyi temizleyip tip aramayı kapattım. Şimdi açarsam yine 230-385 kadar tip doluşacak. Nasıl olsa gelen kanallar var olan frekanslara geleceği için bana işkence oluyor. Kuçer06 arkadaşım peki sen sabahtan bu yana kullanıyorum demişsin Hot Bird tiplerini gene getiriyor mu? Bilgilendirirsen menmun olurum. Çok sağolasın.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (24-03-2009 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla abi cihazdan cihaza değişiyor bazısında 70-71 bazısında 155-165 tp'ye bağlıyor.Fakat bütün kanallar eksiksiz geliyor.Eski frekans 12731/03333/V artık şebek£ye bağlanmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Değerli bilgi için teşekkürler arkadaşım. bir tip not olarak sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var. bu şebeke arama moduna geçildiğinde aramaya başlayınca ilk tanıtım kanalının ardından trt kanalları çıkınca exit leyip cıkıyoruz ardından normal otomatik arıyoruz. böylece gereksiz tpler cıkmıyor. ben böyle yapıyorum ve gereksiz tp ler gelmiyor. saygılarımla.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri