2 gündür umutla bir mucize bekliyordum...gazeteleri dakika başı tarıyorum...sonunda cesetlere ulaşıldı haberi geldi...
üzüntümü anlatacak kelime yok...sanki ailemden birileri gitti...
allah gani gani rahmet eylesin....çok üzgünüm..![]()
Teşekkur: 0
2 gündür umutla bir mucize bekliyordum...gazeteleri dakika başı tarıyorum...sonunda cesetlere ulaşıldı haberi geldi...
üzüntümü anlatacak kelime yok...sanki ailemden birileri gitti...
allah gani gani rahmet eylesin....çok üzgünüm..![]()
Konu osmann tarafından (28-03-2009 Saat 00:41 ) değiştirilmiştir.
iki özel yorum her şeyi açıklıyor
recai çiçek (9) [Tüm Yorumları]
27.03.2009 17:12:55
"one minute one minute" diye diye adamcazlarıı dondurdunuz en sonundaa... alın sizee teknoloji alın size gelişen türkiyee...!!!
--------------------------------------------------------------------------------
öznur güneş (2) [Tüm Yorumları]
27.03.2009 17:11:28
sayın başbakanımız mitinglerde ahkam kesiyordu devlet bahçeliye dokuz koyunu güdemezsiniz siz diyordu büyük konuşmamk lazım işte senin iktidarında yaşanan bu olayda bu imkanlarla sen bir helikopteri bulamadın yazık çok yazık
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Üşüyorum
Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
Gözlerim parke parke taş duvarlarda
Açılıyor hayal pencerelerim
Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum
Kekik kokulu koyaklardan aşarak
Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
Bir çeşme başı arıyorum
Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
Mis gibi nane kokuları arasında
Ruhumu dinlemek istiyorum
Zikre dalmış her şey
Güne gülümserken papatyalar
Dualar gibi yükselir ümitlerim
Güneşle kol kola kırlarda koşarak
Siz peygamber çiçekleri toplarken
Ben çeşme başında uzanmak istiyorum
Huzur dolu içimde
Ben sonsuzluğu düşünüyorum
Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
Durun kapanmayın pencerelerim
Güneşimi kapatmayın
Beton çok soğuk, üşüyorum…
Muhsin YAZICIOĞLU
Mekanın Cennet Olsun
fani olmak bu.
allah rahmet eylesin sevenlerinin ve ülkenin başı sağolsun.
rabbim ailelerine sabır versin.
Tüm ölenlere Allah rahmet eylesin.
aslında bir çoğumuz kötü sonun farkına vardık ama dile dökemedik.
Belki ! dedik içimizden ama olmadı. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailelerinin başı sağolsun.
BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına, 10 askeri araç, 2 paletli kar aracı, kar motosikleti sevk edildiği öğrenildi.
Enkaza 20 kilometre yaklaşan AA muhabirinin bildirdiğini göre, enkaz bölgesine 10 askeri araç, 2 adet paletli kar aracı, kar motosikleti sevk edildi. Sağlık Bakanlığına ait ambulanslar ise aşını kar ve tipi nedeniyle henüz enkaz bölgesine ulaşamadı.
Bu arada, gazetecilerin ve sivil plakalı araçların Sisne köyüne yaklaşmalarına izin verilmiyor.
BAKAN ŞAHİN'İN AÇIKLAMASI
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ''Savcı arkadaşlar da olay yerine gidiyorlar ancak araçlarla ulaşım mümkün değil. Gerekli araştırmalar incelemeler yapılacak'' dedi.
Bakan Şahin, Antalya'nın Demre ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunmasına ilişkin kendisinin de Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı'ndan bilgiler aldığını bildirdi. Cumhuriyet Başsavcısının kendisini arayarak bilgi verdiğini dile getiren Şahin, şunları söyledi:
''Savcı arkadaşlar da olay yerine gidiyorlar ancak ulaşım, araçlarla mümkün değil. Gerekli araştırmalar, incelemeler yapılacak. Sonuçla ilgili henüz bilgi gelmedi. Şu an sadece köylü vatandaşların verdiği bilgiler var. Çok üzücü bir kaza. Helikopter, doğa koşullarının çok zor olduğu bölgede, tahmin ediyorum kötü hava koşulları nedeniyle düştü. Sanıyorum, hava koşullarının çok zor olduğu bu bölgede... Tabi o küçük çaplı helikopter o yoğun havaya dayanamadı.''
Enkaz bölgesinden gelen haberlere göre, Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki arkadaşlarının hayatlarını kaybettiklerini hatırlatan Şahin, ''Allah rahmet eylesin. Tüm yakınlarına ve camiaya baş sağlığı diliyorum'' diyE konuştu.
AA
Mekanın Cennet Olsun
Kazda ölenlere Allahtan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Şimdi Aksu TV de alt yazı geçiyordu. Muhsin Yazıcıoğlununda öldüğünü ve ölü sayısının 6'ya çıktığını geçiyorlar. Olay mahalline bir kurtarma ekibinin daha ulaştığını haber kanalları alt yazı olarak geçiyorlar. Çok üzücü bir olay gerçekten. Bilgilerinize.
Saygılar.
evet ihmal büyük koskoca t.c bulamadıgı enkazı 17 tane koylu bulduda ulkenın serefını kurtardı eger devlete kalsa dunyaya rezıl olurduk ne yazıkkı benım ulkem cagın cok gerısınde tamam kadere inacımız var bu kadarda olmazkı köylüler arama ekiplerine siz ters tarafı arıyorsunuz dıyorlarmıs ama dınlıyen kim netıcede bugun koylulerın soyledıgı yonde bulunmus enkaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri