arkadaşım ekıplerın ters yönu aramasının sebebı gsm den alınan sınyaller nedenı ile bu sınyallerın de yanlış yerı göstermesının tek sebebıde hava şartları. doğa ile hiç bir teknolojı başedemez 2 gundur yok nasa buldu turkıye bulamadı yok teknolojı yok şu yok bu yok bunları geçelım doğa şartları hiç bir şeye izin vermıo.
şu an cenazelerı getıren 17 kişilik guruptan yenı haber alındı kar yağışının cok yoğun olması nedenı ile onlardan bıle zor haber alıondı.
devlete askerıyemıze sıvıl savunma ekıplerımıze suç atmak çok kolay kazanın olduğu yere askerı helikopter bıle ınemıyo birde tv lerde gps cıhazından bahsedıo lar helıkopterde olmayan bir cıhazı mı yaratacak onca kışı. olan oldu sonuç olarak dış ulkelerdede buna benzer bır cok olay oluyor cetın kış şartları teknolojıde olsa bişi farketmıo. teknolojı olmuş ne oldu 4x4 jıp o dağamı cıkabilecek. bunları gecelım orda askerımız polisimiz korucumuz köylumuz canını dişine takarak arama yaptılar.
dışarıdan nıye bulunamadı devlete askerıyeye laf edenler sıcak yerden kafalarını dışarıya çıkarmıolar. orda ınsanlar eksı yırmı derecede dağda arama yapıolar o ınsanlar yanlış yerde arma yapmak ıstelermı.
Yer imleri