Türkiye sevdalısı,türk ülküsünün yılmaz lideri,ilay-ı kelimeitullah ı bensemiş büyük lider ,dürüst insan ,lider muhsin yazıcıoğlu ve yanındakiler hakkında hala sağlıklı bilgi yok.dualarımız onlarla.yüce ALLAH yardımcıları olsun.forumda laf başka konulardan açılınca hoplayıp zıplayanlar bakıyorum.bir geçmiş olsunu veya temenniyi buraya yazmaktan aciz.nede olsa konu iki şerefsizin mezarı değil,kürtçe tv hiç değil,frex,mirixde değil.zaten bazı sevdalar anlaşılsaydı ülke bu durumda olmazdı.selametle
ya hala bir haber yok ya allahım onu bize bagısla
İnşallah hayırlı haberleri alırız
inşallah sağdır...inşallah hayattadırlar...
çok sevdiğim bir zattı...çok üzüldüm...
hay allah...havalarda hiç müsait değilmiş...ısı -15 deniliyor...
yinede Ümitliyim..inşallah sağdırlar...ölüm yoktur...
değerli bir insandı inşaallah sağdır hep düşünürüm niye iyiler zarar görür diye niye muhabir tel dan arıyor ama enkaz yeri hala bulunamıyor acizliğimiz ortada yazık herşeyini secime odaklıyanlar bir geçmiş olsun dileğinde bulunmayanlara yazıklar olsun ne oldu bu dünyada ebedi kalmaya anlaşmamı yaptılar yazıklar olsun diyorum bir çok şeyi birdaha düşünmek dileğiyle
gittikçe umutlar tükeniyor
daha hala bulamadıalr
iha muhabirinin son görüşmeside burada herkes öldü diye???
umarım saglıkları yerindedir
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bu nasıl bir iştir nasıl bişeydir anlamıyorum yaa...
1 gun gecti neredeyse. halen nasıl bulunamıyor.
okadar mı kötü hava. o kadarmı zor...
ne kadar hava sartları kötu olursa olsun hani biz bbg evi gibi izliyordur her tarafı ne yazıkkı normal sartlarda o ınsanların sag kalması zor artık mucize beklıyorum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri