eğer bu haber doğruysa ihmali olan kişiler koltuklarından olurlar. eğer doğru ise resmi yetkililerimiz niye NASA ile bağlantıya geçip yardım istemezler.ALLAH YARDIM ETSİN.
eğer bu haber doğruysa ihmali olan kişiler koltuklarından olurlar. eğer doğru ise resmi yetkililerimiz niye NASA ile bağlantıya geçip yardım istemezler.ALLAH YARDIM ETSİN.
bu işte kesin bir iş var
yoksa bu ülke teknolojik olarak bu kadar aciz değil!!!!
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
YAni hükümet mi bulmak istemiyor sizce?Çün ki;hemen her konuda fırsat bekleniyor da...Acaba bir karalama fırsatı daha mı geçti?
devletin her kesiminden askeri birlikler dahil arama ve kurtarma yardım çalışmaları devam ediyor ama gerçekten uzun sürdü neticede bu helikopter yer yarılıpta içine girmediki inanın orada kim olursa olsun neticede can taşıyorlar ve tüm türkiye gibi bende çok üzülüyorum
Aramalar, üç ayrı dağlık bölge ve üç belde de sürüyor
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 6 kişiyi taşıyan helikoptere yaklaşık 40 saattir ulaşılamazken, Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aramaların 3 ayrı bölgede, 2 bin asker ile yürütüldüğü belirtildi. Ancak 3 bin 500 kişilik arama ordusu karadan çalışma yaparken, bazı bölgelerde ise hava koşulları helikopterlerin uçuşunu engelliyor
BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur ise, arama çalışmalarının Kahramanmaraş'ın üç ayrı dağlık bölgesi ile üç belde bölgesinde devam ettiğini belirterek, ''Dünden itibaren bizim tepkilerimizin ardından ciddi tedbirler alındı. Çalışmalar yapılmaya başlandı, ama keşke bu daha önce olsaydı'' dedi.
Kurucuova köyünde yapılan arama çalışmalarını koordine eden Öznur, partililerle birlikte yaklaşık 42 saattir bölgede olduklarını, Göksun merkez olmak üzere dağlık bölgelerde 400-500 partilinin arama yaptığını belirtti.Öznur, ''Dağlık bölgeler olan Kazdağ (Sisne), Yeditekneler, Şahinkaya bölgeleri ile Ilıca, Baydemir ve Tanır beldelerinde de geniş bir arama çalışması yapılıyor. Türkiye'nin her yerinden buralara sevk var. Sivil savunma uzmanları, askerlerimiz, korucularımız çok yoğun şekilde bölgedeler. Arama tarama çalışmalarına devam ediyorlar'' dedi.
Bir mucize olacakmış gibi bir his var içimde....
hepimiz faniyiz takdır i illahi böyle yazmışsa yazgıyı bütün dünya güçleri seferber edilse
yaradanın yazgısından ötesi olmaz.ama insan oğlu malesef her şeyde bir sorumlu ararız.
yanı kısacası ecel geldimi allaha teknoloji güç vs vs boş söylemler.
zaman iyice daralıyor inşallah bugun bulurlar
allahtan ümitkesilmez öldürmeyen allah öldürmez inşallah sag kurtarılır
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
hiçbir gelişme yok bu nasıliş
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri