REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: BBP helikopteri düştü - Muhsin YazıcıOğlu içindeydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üşüyorum
    Bir coşku var içimde bu gün kıpır kıpır
    Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
    Gözlerim parke parke taş duvarlarda
    Açılıyor hayal pencerelerim
    Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aşarak
    Güvercinler ülkesinde dolaşıyor
    Bir çeşme başı arıyorum
    Yarpuzlar arasında kendimi bırakıp
    Mis gibi nane kokuları arasında
    Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmış her şey
    Güne gülümserken papatyalar
    Dualar gibi yükselir ümitlerim
    Güneşle kol kola kırlarda koşarak
    Siz peygamber çiçekleri toplarken
    Ben çeşme başında uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde
    Ben sonsuzluğu düşünüyorum
    Ey sonsuzluğun sahibi, sana ulaşmak istiyorum
    Durun kapanmayın pencerelerim
    Güneşimi kapatmayın
    Beton çok soğuk, üşüyorum…

Muhsin YAZICIOĞLU

Mekanın Cennet Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zekı62 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iki özel yorum her şeyi açıklıyor

recai çiçek (9) [Tüm Yorumları]
    27.03.2009 17:12:55
    "one minute one minute" diye diye adamcazlarıı dondurdunuz en sonundaa... alın sizee teknoloji alın size gelişen türkiyee...!!!

--------------------------------------------------------------------------------

öznur güneş (2) [Tüm Yorumları]
    27.03.2009 17:11:28
    sayın başbakanımız mitinglerde ahkam kesiyordu devlet bahçeliye dokuz koyunu güdemezsiniz siz diyordu büyük konuşmamk lazım işte senin iktidarında yaşanan bu olayda bu imkanlarla sen bir helikopteri bulamadın yazık çok yazık
    +

lütfen siyasi müdehaleye girmeyelim
    neticesinde buradki bir can ve kaza olayı onu tartışıyoruz
    ,selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fani olmak bu.
    allah rahmet eylesin sevenlerinin ve ülkenin başı sağolsun.
    rabbim ailelerine sabır versin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm ölenlere Allah rahmet eylesin.
    aslında bir çoğumuz kötü sonun farkına vardık ama dile dökemedik.
    Belki ! dedik içimizden ama olmadı. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailelerinin başı sağolsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına, 10 askeri araç, 2 paletli kar aracı, kar motosikleti sevk edildiği öğrenildi.

Enkaza 20 kilometre yaklaşan AA muhabirinin bildirdiğini göre, enkaz bölgesine 10 askeri araç, 2 adet paletli kar aracı, kar motosikleti sevk edildi. Sağlık Bakanlığına ait ambulanslar ise aşını kar ve tipi nedeniyle henüz enkaz bölgesine ulaşamadı.

Bu arada, gazetecilerin ve sivil plakalı araçların Sisne köyüne yaklaşmalarına izin verilmiyor.

BAKAN ŞAHİN'İN AÇIKLAMASI
    Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin ''Savcı arkadaşlar da olay yerine gidiyorlar ancak araçlarla ulaşım mümkün değil. Gerekli araştırmalar incelemeler yapılacak'' dedi.

Bakan Şahin, Antalya'nın Demre ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunmasına ilişkin kendisinin de Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı'ndan bilgiler aldığını bildirdi. Cumhuriyet Başsavcısının kendisini arayarak bilgi verdiğini dile getiren Şahin, şunları söyledi:
    ''Savcı arkadaşlar da olay yerine gidiyorlar ancak ulaşım, araçlarla mümkün değil. Gerekli araştırmalar, incelemeler yapılacak. Sonuçla ilgili henüz bilgi gelmedi. Şu an sadece köylü vatandaşların verdiği bilgiler var. Çok üzücü bir kaza. Helikopter, doğa koşullarının çok zor olduğu bölgede, tahmin ediyorum kötü hava koşulları nedeniyle düştü. Sanıyorum, hava koşullarının çok zor olduğu bu bölgede... Tabi o küçük çaplı helikopter o yoğun havaya dayanamadı.''
    Enkaz bölgesinden gelen haberlere göre, Muhsin Yazıcıoğlu ve yanındaki arkadaşlarının hayatlarını kaybettiklerini hatırlatan Şahin, ''Allah rahmet eylesin. Tüm yakınlarına ve camiaya baş sağlığı diliyorum'' diyE konuştu.

AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Mekanın Cennet Olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kazda ölenlere Allahtan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Şimdi Aksu TV de alt yazı geçiyordu. Muhsin Yazıcıoğlununda öldüğünü ve ölü sayısının 6'ya çıktığını geçiyorlar. Olay mahalline bir kurtarma ekibinin daha ulaştığını haber kanalları alt yazı olarak geçiyorlar. Çok üzücü bir olay gerçekten. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ihmal büyük koskoca t.c bulamadıgı enkazı 17 tane koylu bulduda ulkenın serefını kurtardı eger devlete kalsa dunyaya rezıl olurduk ne yazıkkı benım ulkem cagın cok gerısınde tamam kadere inacımız var bu kadarda olmazkı köylüler arama ekiplerine siz ters tarafı arıyorsunuz dıyorlarmıs ama dınlıyen kim netıcede bugun koylulerın soyledıgı yonde bulunmus enkaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ihmal büyük koskoca t.c bulamadıgı enkazı 17 tane koylu bulduda ulkenın serefını kurtardı eger devlete kalsa dunyaya rezıl olurduk ne yazıkkı benım ulkem cagın cok gerısınde tamam kadere inacımız var bu kadarda olmazkı köylüler arama ekiplerine siz ters tarafı arıyorsunuz dıyorlarmıs ama dınlıyen kim netıcede bugun koylulerın soyledıgı yonde bulunmus enkaz
    arkadaşım ekıplerın ters yönu aramasının sebebı gsm den alınan sınyaller nedenı ile bu sınyallerın de yanlış yerı göstermesının tek sebebıde hava şartları. doğa ile hiç bir teknolojı başedemez 2 gundur yok nasa buldu turkıye bulamadı yok teknolojı yok şu yok bu yok bunları geçelım doğa şartları hiç bir şeye izin vermıo.

şu an cenazelerı getıren 17 kişilik guruptan yenı haber alındı kar yağışının cok yoğun olması nedenı ile onlardan bıle zor haber alıondı.

devlete askerıyemıze sıvıl savunma ekıplerımıze suç atmak çok kolay kazanın olduğu yere askerı helikopter bıle ınemıyo birde tv lerde gps cıhazından bahsedıo lar helıkopterde olmayan bir cıhazı mı yaratacak onca kışı. olan oldu sonuç olarak dış ulkelerdede buna benzer bır cok olay oluyor cetın kış şartları teknolojıde olsa bişi farketmıo. teknolojı olmuş ne oldu 4x4 jıp o dağamı cıkabilecek. bunları gecelım orda askerımız polisimiz korucumuz köylumuz canını dişine takarak arama yaptılar.

dışarıdan nıye bulunamadı devlete askerıyeye laf edenler sıcak yerden kafalarını dışarıya çıkarmıolar. orda ınsanlar eksı yırmı derecede dağda arama yapıolar o ınsanlar yanlış yerde arma yapmak ıstelermı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aferin muhtar ağabeye ve gönüllülere.......gata yı/komutanlarımızı dinleyenler?????????

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri