REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 141 ile 150 arası

Konu: BBP helikopteri düştü - Muhsin YazıcıOğlu içindeydi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesın merhumların vucutları buzdan cok kotu olmuş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsen çok üzüldüm.
    mekanları cennet olsun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla gazeteci den hala haber yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu işin içinden doğan medya grubu çıkıyo rahmetli 3 ay kadar önce bazı bilgiler vermişti bu grubun sahibi hakkında Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu linkteki videonun sonunda sorulan sorunun cevabı evet ise işin aslı en kısa zamanda ortaya çıkacaktır Allah rahmet eylesin seçimlerin ardından hükümetin bu olya kesinlikle el koyması lazım artık gerekirse yargının elinden de alınmalı dava işi sulandırmaya yönelik bi çok girişim var bu iş kabak tadı verdi artık her şey ortaya çıkarılmalı 112 acil serviste çalışan gazeteci ile konuşan bayan kesinlikle bulunmalı ifadesi alınmalı kayıtlar tekrar incelenmeli gsm şirketinden görüşme kayıtları istenmeli bu işin üzeri örtülmemelidir bu işte kesinlikle suikast görüyorum
    Konu sahinnn_41 tarafından (29-03-2009 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İha Muhabiri Güneş'in naaşı bulundu

Muhsin yazıcıolu ile birlikte kaza geçiren İHA Muhaberi İsmail Güneş'i arama çabaları sonuç verdi ama malesef kurtarma ekipleri acı haber verdiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iha muhabirinin sagkalma sı olasılıgı sıfırdı eksi 35 dereceyi saglam insan dayanamaz o dagda allah rahmet eylesin
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar doğrusu sitemizle gururlandım bu konuya 148 tane mesaj gelmiş sayın YAZICIOĞLU nun manevi hatırasına hürmet eden ve onu seven baya kimse varmış.SELAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH rahmet eylesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İnşallah sağ kurtulmuştur.Fakat daha enkaza ulaşılamamış hava şartları müsade etmiyormuş.Televizyonlara bakıyorumda o kadar umursamıyorlar hepsi haberi geçiştirdiler.Bir başkası olsaydı şimdi yırtınıyorlardı.
    evet malesef bugünde bazı tv ler aynı şeyi yaptılar eğlence programları gırgır şamata vardı.ama onlar zaten halkın medyası değil tuzukuru insanların medyası.bu gün cenazede milleti gördünüzmü mahşeri bir kalabalık vardı ben bu kalabalığı rahmetli turgut ÖZALda,barışMANÇOda birde bu gün YAZICIOĞLUnda gördüm bu insanların yaşama tarzından hepimizin örnek alacağı birşeyler var sanırım.selamlar

Sayfa 15/16 İlkİlk ... 5678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri