Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu izleyın Türkiye'de dünden bu yana adeta hayat durdu!

Herkes BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan helikopterin enkazına neden ve nasıl ulaşılamadığını sorguluyor...

Akıllara onlarca yanıtsız soru geliyor..

Arama çalışmaları ''Arama ve Kurtaramama'' operasyonuna döndü!!

Bu haberle biz, mevcut bilgi kirliliğine karşı yanıtsız sorular olarak gördüğümüz konuları siz okuyucularımızla paylaşmak istedik..

Bugün HERKES CNN Türk'te yayınlanan, yaralılardan İHA muhabiri İsmail Güneş ile 112 acil yardım merkezinin yaptığı konuşmaya kilitlendi..

Konuşmayı bizde dinledik ve aklımıza bazı sorular takıldı!

Konuşma tam 8 dakika 55 saniye sürüyor...

Konuşmanın 6. dakikası 30. saniyesine kadar yaralı İsmail Güneş, 112 acil yardım merkezi yetkilisine yaralı olduğunu, havanın soğuk olduğunu, Muhsin Bey'in helikopterinde olduklarını, bilinmeyen nedenle düştüğünü vs bilgileri aktarıyor ama o ana kadar kesinlikle helikopterde kaç kişi olduklarını söylemiyor, böyle bir ifade de bulunmuyor en azından yeralan kayıtlarda böyle bir ifade yok..

Konuşma kaydının 6. dakikasının 29. saniyesinde 112 acil yardım merkezi görevlisi yaralı muhabire bir soru soruyor ve diyor ki: ''Diğer 5 kişinin durumu nasıl?''

''CNN'nin yayınladığı ses kaydında 112 Acil yardım görevlisinin bulunduğu yerde arkadan sesler geliyor, o sesleri ayrıştırdık ve dinledik, helikopterin 14:30'da kalktığı ifade ediliyor ama yolcu sayının kaç kişi olduğu söylemi gelmiyor yada duyulmuyor..'' ( Not: Belki de bu konuşma kaydı yayına verilenden daha uzun süreli olabilir, bizim iddiamız mevcut kaydı baz almaktadır)

IHA MUHABIRININ, 112 ACIL YARDIM MERKEZI ILE KONUSMA KAYDI IÇIN TIKLAYINIZ

Akşam saatlerinde gelen bir haberle ortaya bir gerçek daha çıktı, İHA muhabiri 112'yi aradıktan sonra İHA Genel Müdürlüğü ile konuşuyor... Muhabir Yer tesbitinin sağlıklı yapılabilmesi için 112 ile konuşması gerekirken, ''şarjım bitiyor'' demesine rağmen, 112 görüşmesini kapatıp İHA merkezini arayıp dakikalarca konuşuyor! Hangi akılla bunu yapıyor? Kaza şoku ile mi?
Muhabir kaza şokunda, peki bir akıllı çıkıp demiyor mu ''sen yer tesbiti için bizimle konuşmayı bırak ve güvenlik güçlerini ara''

Ve işte, bu andan itibaren aklımıza onlarca soru takıldı!

Tam 18 kez kaza atlatan, sadece son 6 ay içinde 3 büyük kazadan sağ kurtulan, Ergenekon operasyonuna karşı milletten yana cuntaya karşı tavır alan Muhsin Yazıcıoğlu, derin bir operasyona kurban mı ediliyor?

Bu milletin yetiştirdiği nadide evlatlarından olan, dürüst ve inançlı siyasetçi Yazıcıoğlu, Ergenekon yapılanmasının hedefindemiy di?

Hükümet Başbakan düzeyinde olaya el koydu?
İçişleri tam kadro mesai yapıyor, halk dağlarda!

İktidarın gayretleri takdire şayan bir düzeyde ama Yazıcıoğlu'nun ve enkazın bulunamaması nasıl açıklanabilir??

30 KM'LİK ALANDA 3 BİN KİŞİ ARAMA YAPIYOR, KİŞİ BAŞINA arama alanı 10 METREKARE DÜŞER, ENKAZ NASIL BULUNAMIYOR?

''YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI SAĞLIK DURUMLARI İYİ'' DİYE AÇIKLAMA YAPAN KİŞİ KİM?

ARAMA EKİPLERİ YANLIŞ BİR YERE YÖNLENDİRİLİP ULAŞILMASI MI ENGELLENİYOR?
ÖYLEYSE BUNU KİM-LER YAPIYOR?

BU BİR DERİN OPERASYON MU?

BUGÜN DİYARBAKIR’DA ÇATIŞMA ÇIKTI ORTALIK KARIŞTI
ORTAM YAVAŞÇA GERİLİYOR!

SEÇİMLERİ ENGELLEMEYE YÖNELİK BİR DERİN TEZGAHLA MI KARŞI KARŞIYAYIZ?

MUHSİN BEY 1 YILDA TAM 3 KEZ KAZA ATLATTI
ARAŞTIRILDI MI?

BU ''KAZA-SUİKAST-KAÇIRILMA-ROKETLİ SALDIRI'' İLE SİVİL İRADE ÜZERİNE BİR OYUN MU TEZGAHLANIYOR??

Ve kimselerin sormaya cesaret edemediği en kilit soru!!

Video haberimizi izleyin DİĞER SORULARIMIZLA BİRLİKTE EN KİLİT SORUMUZU görün!!!
ya ne güzel yazmışsın güzel kardeşim buda ergenekonun işi yani derin devletin işi diye ama yarın secimler olaçak gibi ama kirlilik doğru ama korkulan ne bütünü olamasada kalelerin coğu zaptedilmiş görünüyor gülün bütün imkanlarını iktidar için kullanıyor amerika gülenin gülen iktidarın arkasında millet durmak yok yola devam diyor yine oy kaybı yok gibi bunu neye borçlularsa ama yinede birşeylerden korkulduğunu düşünüyorum hadi hayırlısı ama seneryoyu yazanlar sonunu düşünememiş gibi