Gerçekten baþbakan olarak görmek istediðim tek adam umarým saðlýklarý iyidir.Allah(cc) yardýmcýlarý olsun
![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Gerçekten baþbakan olarak görmek istediðim tek adam umarým saðlýklarý iyidir.Allah(cc) yardýmcýlarý olsun
![]()
Ýnþallah sað kurtulmuþtur.Fakat daha enkaza ulaþýlamamýþ hava þartlarý müsade etmiyormuþ.Televizyonlara bakýyorumda o kadar umursamýyorlar hepsi haberi geçiþtirdiler.Bir baþkasý olsaydý þimdi yýrtýnýyorlardý.
evet malesef bugünde bazý tv ler ayný þeyi yaptýlar eðlence programlarý gýrgýr þamata vardý.ama onlar zaten halkýn medyasý deðil tuzukuru insanlarýn medyasý.bu gün cenazede milleti gördünüzmü mahþeri bir kalabalýk vardý ben bu kalabalýðý rahmetli turgut ÖZALda,barýþMANÇOda birde bu gün YAZICIOÐLUnda gördüm bu insanlarýn yaþama tarzýndan hepimizin örnek alacaðý birþeyler var sanýrým.selamlar
ihlas haber ajansý sivas muhabiri ismail güneþ helikopterdeymiþ müdünü aramýþ ben hariç hepsi öldü heralde demiþ tgrt izledim 1 saat önce zaten olay yerinde hava sýcaklýðýda -15 dereceymiþ inþallah kurtulmuþlardýr bu arada ihlas muhabirininde ayaðý kýrýkmýþALLAH
Yardýmcýlarý olsun eðer yaþýyorlarsa
![]()
Konu wetin tarafýndan (25-03-2009 Saat 22:57 ) deðiþtirilmiþtir.
16.30 da 20.30 4 saat var ve ulasýramýyor yok boyle býr sey ya ancak turkýyede olur bu
Aslýnda ulaþýlmak istense ulaþýlýr.! Düþen herhangi baþka bir partinin baþkaný olsaydý gör bak neler olurdu insan gariban ve doðru olunca arkasýnda medya v.s gibi destekler olmayýnca böyle oluyor malesef.Tek yapabildiðimiz dua etmek elden baþka birþey gelmiyor.Sað olduklarý doðrulansa yeter...
haber kanallarýný dolaþtýmda halen bulunamamýþlar. vayy beee
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri