Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 12/16 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: BBP helikopteri düþtü - Muhsin YazýcýOðlu içindeydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ABDde bir kaç sene öncede önemli bir devlet adamý kaybolmuþ. 1 sene sonra bulunmuþ. üzücü olaylar sadece bizde yok demekki. heryerde oluyor.
    baþbakandan (tvde) duydum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BBP Genel Baþkaný sayýn Muhsin Yazýcýoðlu ve beraberindekilere Allah gani gani rahmet eylesin mekanlarý cennet olsun Türkiyenin BAÞI SAGOLSUN.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Maalesef Kurtulan Olmadý Türkiyenýn Baþý Saðolsun Muhsin Yazýcýoðlunu Maalesef Kaybetmiþ Bulunuyoruz Baþta Kederlý Aýlesine Yakýnlarýna Dava Arkadaþlarýna Tüm Sevenlerine Allahtan Sabýrlar Ýhsan Eder Baþýmýz Saðolsun Mekanlarý Cennet Olsun
    Ýþte Türkiyemizin Hali Adamlar Baðýra Baðýra Gitti hani Sað Ýdiler Hani Hastahaneye Sevk Edilmiþlerdi Yer Tespiti Nerede Helikopter Nerede
    Ne Söyleyebilirim Tam Bir Rezalet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ABDde bir kaç sene öncede önemli bir devlet adamý kaybolmuþ. 1 sene sonra bulunmuþ. üzücü olaylar sadece bizde yok demekki. heryerde oluyor.
    baþbakandan (tvde) duydum.
    o kiþi maceraperest bir iþ adamý,zamanýný bilmiyorum,1 ay ortada bulunmayýnca nerede diye araþtýrma yapýlýyor ve 13 ay sonra tesadüf bir daðcý grubu buluyor,ama asýl mesele her koþulu her þartý kabul ederim amma arama þekli bilgiler biraz tabiri caizse yetersiz kaldý yada laylaylom.zat kendisi olaydý veya kabinesinden biri acaba davranýþlar nasýl olurdu.gün gelir hesap dönerde böyle bir þey yaþarlarsa ki temenni asla etmiyorum birileride çýkar rahmetli MUHSÝN BAÞKAN ve dava arkadaþlarýda her olumlu geliþmeye raðmen sadece kýþ koþullarý hariç 50 saat sonra kulaklarda 20 dk lýk tel konuþma kaydý kalarak donmuþ bir þekilde bulunmuþlardý der.ateþ düþtüðü yeri yakýyor. TÜRKÝYE BÜYÜK,DÜRÜST,DAVA SAHÝBÝ BÝR LÝDERÝNÝ KAYBETMÝÞTÝR.yanýndaki 5 þahsiyetle beraber.ALLAH RAHMET EYLESÝN MEKANLARI CENNET OLSUN.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türkiye Bir Vatan Evladýný Daha Kaybetti. Tüm Türkiyenin Baþý Saðolsun. Bu Vatan Sana Minnettar Ruhun þad Mekanýn Cennet Olsun. Daha Nice Vatan Evlatlarý Senin Izinden Gidecektir Buna Emin Ol. Gözün Arkada Kalmasýn Emanetinin Bekçisiyiz Büyük Baþbuð

Kullanýcý Bilgi Menüsü

katýlmamak mümkünmü
    TÜRKÝYE BÜYÜK,DÜRÜST,DAVA SAHÝBÝ BÝR LÝDERÝNÝ KAYBETMÝÞTÝR.yanýndaki 5 þahsiyetle beraber.ALLAH RAHMET EYLESÝN MEKANLARI CENNET OLSUN.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Görgü tanýðý Emek: Beni dinlemediler
    Helikopteri düþmeden 5 dakika önce gördüðünü söyleyen Veli Emek yetkilileri uyardýðýný söyledi...

Haber 7'nin haberine göre; BBP Lideri Muhsin Yazýcýoðlu'nun içinde bulunduðu 6 kiþiyi taþýyan helikopteri düþmeden 5 dakika önce gördüðünü söyleyen Veli Emek, "Yetkilileri yanlýþ yerde aradýklarý konusunda uyardým ama beni dikkate almadýlar" dedi.

20 yýldýr Fransa'da yaþadýðýný belirten Emek, tatil için Türkiye'ye gelrdiðini belirterek, helikopteri düþmeden 5 dakika önce 15.40'ta gördüðünü, 15.45'te helikopterin düþtüðünü öðrendikten sonra 112 ve 155'i arayarak nereye düþtüðü hakkýnda bilgiler verdiðini ancak dikkate alýnmadýðýný ileri sürdü.

Aramalarýn yanlýþ bölgelerde yapýldýðýný öðrendikten sonra yine yetkilileri aradýðýný ve yanlýþ yerde arama yapýldýðýný söylediðini belirten Emek, ancak yine dikkate alýnmadýðýný öne sürdü. Emek þunlarý söyledi:

"Maalesef bizi dikkate almadýlar. Tam olarak Merk bölgesinde, Göksun istikametine, yani baktýðýmýz zaman Göksun istikametine gidiyor. Ve Göksun'da aramalarýna baþladýklarýnda, ben yanlýþ olduðunu, yanlýþ yerde aradýklarýný söyledim, maalesef bizi dikkate almadýlar. Ben Ilýca bölgesinde aranmasýný söyledim. Televizyoncular benle irtibata geçtiler, ben yanlýþ yerde olduklarýný, yetkili kiþileri bilgilendirmeleri için söylemiþtim ve maalesef yine dikkate alýnmadýk."

Helikopteri gördüðü anda bir arkadaþýyla telefonla görüþtüðünü söyleyen Emek; "O arada ben bir arkadaþla görüþüyordum, 15.40 civarlarýnda. Dedim 'ya ne kadar güzel bir memleket. Üstümüzden helikopter geçiyor kýpkýrmýzý, yer bembeyaz" Bunu kendimiz söylüyoruz ve 5 dakika sonra maalesef bu olay yaþanýyor. Ama yetkililer 112, 155 yani sanki dalga geçercesine bizi niye aradýnýz gibisine dikkate almadýlar" ifadelerini kullandý.

Enkaza kazanýn ilk günü ulaþýlabilirdi. Bu iddia bölgede görev yapan korucuya ait. Hatta yanýk kokusunu bile hissetmiþler!
    BBP lideri Muhsin Yazýcýoðlu'nun ölümüne neden olan kazayla ilgili tartýþmalar sürüyor. Kazayla ilgili ilk gün ihbarda bulunduklarýný söyleyen bir korucu, ihmal tartýþmalarýný biraz daha alevlendirecek!

Helikoper enkazýnýn bulunduðu bölgedeki koruculardan 37 yaþýndaki Selim Iþýk, kazadan hemen sonra enkazýn bulunduðu yer ile ilgili olarak ihbarda bulunduklarýný söyledi. Iþýk, “Üç gün önce biz o bölgeye gittik, kablo kokusu aldýk. Tipi var diye korkup döndük. Söylediðimizde gidilseydi, o muhabir arkadaþ kurtarýlmýþ olurdu” dedi. Selim Iþýk, þunlarý söyledi:

"BÝZ ÝHBARDA BULUNDUK"“Kaza olduðu gün saat 15.15 civarý Sisne köyü yakýnlaýrnda köylüler büyük bir ses duymuþ. Köyden Yaþar Özhan bana iletti. O bölgeye gittik, kayalýklarýn üzerinde çamlar arasýnda bir enkaz gördük. Kablo kokusu geliyordu. Sonra kurtuldular diye duyduk. Tipi de olunca korkup döndük. Sonradan bulunmadýðýný öðrendik, bunun üzerine ertesi gün Göksun’da Büyük Birlik Parti yöneticisi Kemal Yavuz ile Muhsin Bey’e bildirdik gördüðümüzü. Genel Merkez’e de izah ettim. Bu bölge aranmayýnca Baþbakan geldiðinde korumalara da iletildi. Ama kendisi ile irtibat kuramadýk. Orasý 2 bin metre yükseklikte bir yer. Bu sabah 05.00'te tekrar o bölgeye çýktýk. 500 metre kadar yaklaþtýk. Pervane kopmuþtu. Çok zor bir yer. Kayanýn baþý, çamlýk. Çok yorulmuþtuk, döndük.”...............................................

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu memleketin en mert en temiz siyasetçisi ve de bir dava insaný ebediyen geçti gitti aramýzdan.Allah rahmet eylesin.mekanýn cennet olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu an haberlerde baþbakan kurtulan olmadýðýný söyledi ama BBP aralarýnda Muhsin baþkanýn olmadýðýný ve aramalarýn maðaralardada sürdüðünü belirtiyor 9.35 sat sularýnda .açýklama yapan gnl.bþk.yrd. mustafa Destici.inþallah öyledir.içimizde ki umut ve ümit ateþi sönmedi.ALLAH büyüktür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hepsine allah rahmet eylesin

Sayfa 12/16 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri