Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 11/16 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516 SonSon
155 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: BBP helikopteri düþtü - Muhsin YazýcýOðlu içindeydi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Üþüyorum
    Bir coþku var içimde bu gün kýpýr kýpýr
    Uzak çok uzak bir yerleri özlüyorum
    Gözlerim parke parke taþ duvarlarda
    Açýlýyor hayal pencerelerim
    Hafif bir rüzgar gibi süzülüyorum

Kekik kokulu koyaklardan aþarak
    Güvercinler ülkesinde dolaþýyor
    Bir çeþme baþý arýyorum
    Yarpuzlar arasýnda kendimi býrakýp
    Mis gibi nane kokularý arasýnda
    Ruhumu dinlemek istiyorum

Zikre dalmýþ her þey
    Güne gülümserken papatyalar
    Dualar gibi yükselir ümitlerim
    Güneþle kol kola kýrlarda koþarak
    Siz peygamber çiçekleri toplarken
    Ben çeþme baþýnda uzanmak istiyorum

Huzur dolu içimde
    Ben sonsuzluðu düþünüyorum
    Ey sonsuzluðun sahibi, sana ulaþmak istiyorum
    Durun kapanmayýn pencerelerim
    Güneþimi kapatmayýn
    Beton çok soðuk, üþüyorum…

Muhsin YAZICIOÐLU

Mekanýn Cennet Olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zeký62 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iki özel yorum her þeyi açýklýyor

recai çiçek (9) [Tüm Yorumlarý]
    27.03.2009 17:12:55
    "one minute one minute" diye diye adamcazlarýý dondurdunuz en sonundaa... alýn sizee teknoloji alýn size geliþen türkiyee...!!!

--------------------------------------------------------------------------------

öznur güneþ (2) [Tüm Yorumlarý]
    27.03.2009 17:11:28
    sayýn baþbakanýmýz mitinglerde ahkam kesiyordu devlet bahçeliye dokuz koyunu güdemezsiniz siz diyordu büyük konuþmamk lazým iþte senin iktidarýnda yaþanan bu olayda bu imkanlarla sen bir helikopteri bulamadýn yazýk çok yazýk
    +

lütfen siyasi müdehaleye girmeyelim
    neticesinde buradki bir can ve kaza olayý onu tartýþýyoruz
    ,selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fani olmak bu.
    allah rahmet eylesin sevenlerinin ve ülkenin baþý saðolsun.
    rabbim ailelerine sabýr versin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tüm ölenlere Allah rahmet eylesin.
    aslýnda bir çoðumuz kötü sonun farkýna vardýk ama dile dökemedik.
    Belki ! dedik içimizden ama olmadý. Allah gani gani rahmet eylesin. Ailelerinin baþý saðolsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

BBP Genel Baþkaný Yazýcýoðlu ve beraberindekileri taþýyan helikopterin enkazýna, 10 askeri araç, 2 paletli kar aracý, kar motosikleti sevk edildiði öðrenildi.

Enkaza 20 kilometre yaklaþan AA muhabirinin bildirdiðini göre, enkaz bölgesine 10 askeri araç, 2 adet paletli kar aracý, kar motosikleti sevk edildi. Saðlýk Bakanlýðýna ait ambulanslar ise aþýný kar ve tipi nedeniyle henüz enkaz bölgesine ulaþamadý.

Bu arada, gazetecilerin ve sivil plakalý araçlarýn Sisne köyüne yaklaþmalarýna izin verilmiyor.

BAKAN ÞAHÝN'ÝN AÇIKLAMASI
    Adalet Bakaný Mehmet Ali Þahin ''Savcý arkadaþlar da olay yerine gidiyorlar ancak araçlarla ulaþým mümkün deðil. Gerekli araþtýrmalar incelemeler yapýlacak'' dedi.

Bakan Þahin, Antalya'nýn Demre ilçesinde gazetecilere yaptýðý açýklamada, Yazýcýoðlu'nu taþýyan helikopterin enkazýnýn bulunmasýna iliþkin kendisinin de Kahramanmaraþ Cumhuriyet Baþsavcýsý'ndan bilgiler aldýðýný bildirdi. Cumhuriyet Baþsavcýsýnýn kendisini arayarak bilgi verdiðini dile getiren Þahin, þunlarý söyledi:
    ''Savcý arkadaþlar da olay yerine gidiyorlar ancak ulaþým, araçlarla mümkün deðil. Gerekli araþtýrmalar, incelemeler yapýlacak. Sonuçla ilgili henüz bilgi gelmedi. Þu an sadece köylü vatandaþlarýn verdiði bilgiler var. Çok üzücü bir kaza. Helikopter, doða koþullarýnýn çok zor olduðu bölgede, tahmin ediyorum kötü hava koþullarý nedeniyle düþtü. Sanýyorum, hava koþullarýnýn çok zor olduðu bu bölgede... Tabi o küçük çaplý helikopter o yoðun havaya dayanamadý.''
    Enkaz bölgesinden gelen haberlere göre, Muhsin Yazýcýoðlu ve yanýndaki arkadaþlarýnýn hayatlarýný kaybettiklerini hatýrlatan Þahin, ''Allah rahmet eylesin. Tüm yakýnlarýna ve camiaya baþ saðlýðý diliyorum'' diyE konuþtu.

AA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Mekanýn Cennet Olsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kazda ölenlere Allahtan rahmet, acýlý ailelerine baþsaðlýðý diliyorum. Þimdi Aksu TV de alt yazý geçiyordu. Muhsin Yazýcýoðlununda öldüðünü ve ölü sayýsýnýn 6'ya çýktýðýný geçiyorlar. Olay mahalline bir kurtarma ekibinin daha ulaþtýðýný haber kanallarý alt yazý olarak geçiyorlar. Çok üzücü bir olay gerçekten. Bilgilerinize.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet ihmal büyük koskoca t.c bulamadýgý enkazý 17 tane koylu bulduda ulkenýn serefýný kurtardý eger devlete kalsa dunyaya rezýl olurduk ne yazýkký beným ulkem cagýn cok gerýsýnde tamam kadere inacýmýz var bu kadarda olmazký köylüler arama ekiplerine siz ters tarafý arýyorsunuz dýyorlarmýs ama dýnlýyen kim netýcede bugun koylulerýn soyledýgý yonde bulunmus enkaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evet ihmal büyük koskoca t.c bulamadýgý enkazý 17 tane koylu bulduda ulkenýn serefýný kurtardý eger devlete kalsa dunyaya rezýl olurduk ne yazýkký beným ulkem cagýn cok gerýsýnde tamam kadere inacýmýz var bu kadarda olmazký köylüler arama ekiplerine siz ters tarafý arýyorsunuz dýyorlarmýs ama dýnlýyen kim netýcede bugun koylulerýn soyledýgý yonde bulunmus enkaz
    arkadaþým ekýplerýn ters yönu aramasýnýn sebebý gsm den alýnan sýnyaller nedený ile bu sýnyallerýn de yanlýþ yerý göstermesýnýn tek sebebýde hava þartlarý. doða ile hiç bir teknolojý baþedemez 2 gundur yok nasa buldu turkýye bulamadý yok teknolojý yok þu yok bu yok bunlarý geçelým doða þartlarý hiç bir þeye izin vermýo.

þu an cenazelerý getýren 17 kiþilik guruptan yený haber alýndý kar yaðýþýnýn cok yoðun olmasý nedený ile onlardan býle zor haber alýondý.

devlete askerýyemýze sývýl savunma ekýplerýmýze suç atmak çok kolay kazanýn olduðu yere askerý helikopter býle ýnemýyo birde tv lerde gps cýhazýndan bahsedýo lar helýkopterde olmayan bir cýhazý mý yaratacak onca kýþý. olan oldu sonuç olarak dýþ ulkelerdede buna benzer býr cok olay oluyor cetýn kýþ þartlarý teknolojýde olsa biþi farketmýo. teknolojý olmuþ ne oldu 4x4 jýp o daðamý cýkabilecek. bunlarý gecelým orda askerýmýz polisimiz korucumuz köylumuz canýný diþine takarak arama yaptýlar.

dýþarýdan nýye bulunamadý devlete askerýyeye laf edenler sýcak yerden kafalarýný dýþarýya çýkarmýolar. orda ýnsanlar eksý yýrmý derecede daðda arama yapýolar o ýnsanlar yanlýþ yerde arma yapmak ýstelermý.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aferin muhtar aðabeye ve gönüllülere.......gata yý/komutanlarýmýzý dinleyenler?????????

Sayfa 11/16 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri