Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 13300cı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 13300cı

arkadaşlar goldmaster 13300cı marka cihazım var ... herşey düzgündü fakat bugün cihazın rengi tamamen kırmızı oldu ve ses gitti ... yeni yazılım yükledim ...fakat şimdide ses çok az ... duyulmayacak kadar .. problem nedir acaba yardımcı olursanız minettar olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar goldmaster 13300cı marka cihazım var ... herşey düzgündü fakat bugün cihazın rengi tamamen kırmızı oldu ve ses gitti ... yeni yazılım yükledim ...fakat şimdide ses çok az ... duyulmayacak kadar .. problem nedir acaba yardımcı olursanız minettar olurum
    arkadaşım scart kullanıyorsan scartta sorun olabilir. scartı degiştir birde öyle dene genelde bu tur sorunlar böyle oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeni scart mı alayım _? anlamadım hocam kusura bakma.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı senfield25 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni scart mı alayım _? anlamadım hocam kusura bakma.....
    evet hocam yeni scart alın:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş kablo almadan scart kablonun alıcı ve tv girişlerini iyice yerleştir. Yerinden oynamışta olabilir. Eğer gene düzelmezse yenile.
    Saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Yer imleri