arkadaşlar 9400vcı ya bu softcam ı nasıl yüklerim. ayrıntılı anlatacak bir link varmı![]()
Teşekkur: 0
arkadaşlar 9400vcı ya bu softcam ı nasıl yüklerim. ayrıntılı anlatacak bir link varmı![]()
PC' den Receiver' a Hazır Kanal Listesi Yüklemek
Yine her zaman ki gibi, receiver ı kapalı (off) konuma alıyoruz.Yükleme/Kèy Düzenle bölümünden, "Yükleme Modu" seçeneğini işaretliyoruz.
Yukarıda sol taraftaki Dosya ikonundan "Aç" a tıklıyoruz PC de yerel disk üzerinde bulunan, hazır kanal listesini seçerek "Aç" a basıyoruz.Kanal listesi artık proğrama alınmıştır.
Yükleme bölümünden "Uydu Alıcısına Yükle" seçeneğini işaretliyoruz.Karşımıza gelen bölümden yine, "Yükle" yazana tıklıyoruz.
PC den receiver a kanal listesi aktarılmaya başlamıştır.
Aktarma işlemi %100 olunca karşımıza bu pencere gelecektir ve receiver display ekranda "END" yazısı belirecektir.Küçük kasa FTA model receiverlarda ise "Yeşil" ışık yanıp sönecektir."Download Success, Reboot Settop Box" evet deyip proğramdan çıkıyoruz.Böylece de PC den hazır kanal listesini receiver a almış bulunuyoruz.Kolay gelsin...
syn. baldemir bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.![]()
usta ben yeni yazilim atmak istiyorum gm 9400v bu yeni yazilimi??
ben gecen yil07,2008 yazilim atim.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
usta bu yazilimi atim gecen sene, ondan beri hic yeni yazilim atmadim yeni yazilim atmak istiyorum varmi yokmu???
ve bu yukardaki GoldMaster 4000-9000 Vulcan Taban Seriler İçin Softcam Dosyası 20-04-2009
yeni yazilimi acaba
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
arkadaşım bu linkteki yazılımıda bu konu başlığındaki softcam dosyasınıda cihaza yükledim ama benim cihazda ne atv nin normali ne de avrupa yayını açılmıyor sorun ne olabilir acaba yardım edebilirmisiniz.
goldmaster 9400 vcı cihaz modelim teşekkürler![]()
bu sofcamlar 9400 cı lara olmuyor değil mi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri