Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: lutfen yardım shov stv-4033 84 ekran tv

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart lutfen yardım shov stv-4033 84 ekran tv

tv nın anlamadan nasıl olduysa ekran formatı degıstı bunu nasıl duzeltebılırım yanı 16:9 formatına almam gerek goruntuler kenara kaydı. buyuk ıhtımalle tv nın tuslarıyla degısık bır menu cıkıyor o menuyu bulamıyorum kumandadan ekran formatıda cıkmıyor bunu nasıl duzeltırım lutfen yardım arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tvnın fabrıka menusune gırıp ayarlaman gerekıor gırmesını bılıyormusun arızayı tam olarak tarıf edebılırmısın yanı sadece tv nın ekran formatımı 4:3 bunu tv kumandasındakı 16:9 tusu ıle tekrar eskı halıne alabılırsın yazılar kayık ıse bunu tv nın fabrıka menusune gırıp horzantal ve vertıkal ayarlarını yapman gerekır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv nin markası nedir çünkü tv lerde servis menüleri var ekran ayarlanıyor ses falan filan markasını sölersen sana yardımcı olabilecem eğer arçelikse şunu dene menü ye bas kumandanın numaraları üstünden 9301 yap ve televizyonun servis menüsü açılır oradan düzeltirsin ama tv nın markasını söylememişsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

markası shov modeli stv-4033 84 ekran tv arkadaslar tv nın normal menusunde ekran format ayarı yok yanı 16:9 yapamadım daha once tuhaf bır ekran cıktı ordan oldu sımdıde o menuyu bulamıyorum gızlı menu gıbı bısey o menuyu nasıl cıkarcam acaba aynı tv den kullanan yokmu acaba bı tarıf etsenız lutfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı huliki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    markası shov modeli stv-4033 84 ekran tv arkadaslar tv nın normal menusunde ekran format ayarı yok yanı 16:9 yapamadım daha once tuhaf bır ekran cıktı ordan oldu sımdıde o menuyu bulamıyorum gızlı menu gıbı bısey o menuyu nasıl cıkarcam acaba aynı tv den kullanan yokmu acaba bı tarıf etsenız lutfen
    o modelden anlamıyom valla arçelik olsaydı yada beko yadımcı olabilecektim sana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SHOV
    1)shov markalı televizyonların el kumandanın içini acinca plaketin sol alt tarafında servis menusu girisine yarayan kullanılmayan buton var ( plakette karbondan) bu butona bas servis menusu karsinda,
    2)Sistem moduna giriş *Çalışırken P+, P- Tuşuna TV üstünden Bir sefer bas,*UK üstünden SKİP
    tuşuna bir sefer bas,*AGC Modu ekrana gelicek P+,P- Tuşları ile istediğin moda gel * V+,V- tuşları ile ayar yap kolay gelsin bidene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sohw stv337
    Bu konuda bişey ekleyeyim.Sesi kısıp ön tuş takımından ses eksi tuşuna basılı tutarken call tuşuna basıyoruz. Buda bir başka Sohw tv menü girişi kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustacım sonucu bildirirseniz yardımcı olmaya çalışalım kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı necatikasikci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SHOV
    1)shov markalı televizyonların el kumandanın içini acinca plaketin sol alt tarafında servis menusu girisine yarayan kullanılmayan buton var ( plakette karbondan) bu butona bas servis menusu karsinda,
    2)Sistem moduna giriş *Çalışırken P+, P- Tuşuna TV üstünden Bir sefer bas,*UK üstünden SKİP
    tuşuna bir sefer bas,*AGC Modu ekrana gelicek P+,P- Tuşları ile istediğin moda gel * V+,V- tuşları ile ayar yap kolay gelsin bidene
    sagol ustam aynen uyguladım tv nın ekranını duzelttım cok cok tesekkur edıyorum sagolasın bılgılerın ıcın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri