Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Tt Net Tarife Deðiþikliði Yardým

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5 Tt Net Tarife Deðiþikliði Yardým

Dün tt net müþteri hizmetlerini arayýp 4 gb sýnýrlý tarifeden 1024 sýnýrsýz tarifeye geçiþ yaptým. Müþteri hizmetleri bana modemin fiþini söküp yeniden takýn tarifeniz 24 saat içerisinde deðiþecektir denildi.Bende dedikleri gibi yaptým.Þimdi sormak istediðim taride nisan ayý baþýndan itibaren mi geçerli olacak ?Tarife deðiþikliði ile birlikte ek tarife deðiþikliði ücreti alýnacak mý ?Nasýl bir ücret uygulamasý yapýlacak tam olarak anlayamadým.Saygýlar
    Konu þirket tarafýndan (26-03-2009 Saat 18:47 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ucret alýnmaz basvuruyu yaptýktab sonraký gun sýnýrsýz tarýfeye gecýs yapmýsýnýzdýr o tarýhe kadar olan ucretlendirilip tek faturada gelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tarife deðiþikliði ücreti yok...
    gacvokemin dediði gibi...
    þayet eski abone isen telekom a bavuruda bulun...eski abonelere %12 indirim yapýyorlar...form doldurup veriyorsun... o kadar...benim sýnýrsýz... 40 ytl ödüyorum
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý osmann Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tarife deðiþikliði ücreti yok...
    gacvokemin dediði gibi...
    þayet eski abone isen telekom a bavuruda bulun...eski abonelere %12 indirim yapýyorlar...form doldurup veriyorsun... o kadar...benim sýnýrsýz... 40 ytl ödüyorum
    selametle...
    2007 mart ayýnda üye olmuþtum benim için geçerli olur mu ?Bide bu formda 24 aylýk sözleþme yenileme gibi bir yükümlülük var mý acaba ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Özgür Erge Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    40 mý yoksa 45 mi osmann
    Eski abonelere yapýlan %12 lik indirimle 43 küsür ödüyordum...þimdi birde ötv indirimi oldu...bununla beraber 40 tl...
    Bu ay 40 tl lik fatura geldi bana...son ödeme tarihi 30/03/2009 bu gün ödedim...

Alýntý þirket Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2007 mart ayýnda üye olmuþtum benim için geçerli olur mu ?Bide bu formda 24 aylýk sözleþme yenileme gibi bir yükümlülük var mý acaba ?
    Adam bana biþeyler anlattý forumu dolduruken...tam olarak aklýmda deðil...1 senemi dedi 2 senemi hatýrlayamýyorum...ama þunu söylemiþti, þayet 3-4 ay sonra aboneliðini iptal ettirirsen indirim yapýlan tutarlarýn toplamý fatura edilir diye...ben kýsa zaman içinde iptal ettirmeyeceðim için pek dinlemedim bile...
    en iyisi bir sor...sonrada bizimle paylaþ bilelim...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

40 mý yoksa 45 mi osmann

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ttnet kullanýcýsýyým 2 günden beri hangi film sitesine gireyim film linglerini açmýyor sebebini bilen warsa açýklayabilir mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

smileadsle geçiþ yaptým.
    8mbse kadar sýnýrsýz 25gb sonrasý 1 mbite düþen tarifeyi 49 tlden aldým.
    yanýndada 1 senelik dsmart + smart paket + 6 ay sinema paketlerini hediye olarak aldým
    yanýndada dsmart web tv aldým.
    12 ay taahut verdim..
    Herkese öneririm.....

hee birde hýz deðiþikliði denen olayý dsmartta anlýk oluyor. Müþteri hizmetleriniþuan arasam desemki 1 mbite düþür, düþürür, 6ya çýakr çýakrýr. hepsi anlýk. fiþ çek reset at göbek at gibi þeyler söylemeden yapýyorlar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri