arkadaşlar cogunuzda uydudan paylaşımlı cihazlar var ben konuda söyleyim sorayım dedim herkeste bilmiş olur nasıl memnunmusunuz hangi kanallar acılıyor tam bilgi edinirsek iyi olur
Teşekkur: 0
arkadaşlar cogunuzda uydudan paylaşımlı cihazlar var ben konuda söyleyim sorayım dedim herkeste bilmiş olur nasıl memnunmusunuz hangi kanallar acılıyor tam bilgi edinirsek iyi olur
Evet arkadaşlar bende bu konuda cahilim biraz bilgilendirme yaparsa kullanan arkadaşlar memnun oluruz
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Merhaba uydudan paylaşımlı cihazlardan memnun olmak mümkün değildir çünki o cihazı ithal eden yada üreten firmanın tamamıyle insafına kalmış verdikleri paylaşım ne cihazlar çıktı paylaşımlı cihazlar benim takip ettiğim kadar 1 yıldan fazla sürmedi paylaşım. Ben şahsen bu cihazları pek satmıyorum çünki bir süre sonra başıma dert oluyor.Bunun yerine Kart paylaşımı tercih ederim fakat herkezin evibde internet olmadığı için bu cihazları veremiyorsunuz. Saygılarımla
dreambox server paylaşımlı kullan k.e.y.f.i.n.e bak
Konu wetin tarafından (08-05-2009 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.
var starsat sr 1000 hd yi incele
twin protokol var aparatlar için hemde newcam ghare de var ayrıca gshare ucretsiz belli bir sure hotbirdde 250kanal cıyor diğer uydulardada cok acıuyor bulsat39..arabsat..nilessat..astra..ve dahaları
ama yinede actıgı paketlerden garantisi yoktur buda biline...4 aydır devam edi,yor
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Konu umut55 tarafından (29-03-2010 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.
evet memnunum
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri