arkadaşlar cogunuzda uydudan paylaşımlı cihazlar var ben konuda söyleyim sorayım dedim herkeste bilmiş olur nasıl memnunmusunuz hangi kanallar acılıyor tam bilgi edinirsek iyi olur
arkadaşlar cogunuzda uydudan paylaşımlı cihazlar var ben konuda söyleyim sorayım dedim herkeste bilmiş olur nasıl memnunmusunuz hangi kanallar acılıyor tam bilgi edinirsek iyi olur
Evet arkadaşlar bende bu konuda cahilim biraz bilgilendirme yaparsa kullanan arkadaşlar memnun oluruz
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
Merhaba uydudan paylaşımlı cihazlardan memnun olmak mümkün değildir çünki o cihazı ithal eden yada üreten firmanın tamamıyle insafına kalmış verdikleri paylaşım ne cihazlar çıktı paylaşımlı cihazlar benim takip ettiğim kadar 1 yıldan fazla sürmedi paylaşım. Ben şahsen bu cihazları pek satmıyorum çünki bir süre sonra başıma dert oluyor.Bunun yerine Kart paylaşımı tercih ederim fakat herkezin evibde internet olmadığı için bu cihazları veremiyorsunuz. Saygılarımla
dreambox server paylaşımlı kullan k.e.y.f.i.n.e bak
Konu wetin tarafından (08-05-2009 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.
evet memnunum
şahit olduğum bir sürü arkadaş var alıpta doğru dürüst izleyemedinyini ve cihazdan memnun olmadığını söyleyen çok,Ben uyducuyum ama bu cihazlarda dükkanıma sokmam bu cihazlarda müşterime satsam sanki onu kandırmış gibi bir durum söz konusu gibi gibi,yanısıra cihazın uydudan paylaşım yaptığı uydu deyiştiriliyor eee git tekrar cihazı sök yazılım at çanak yörüngesini değiştir ve işin pis tarafı müşteriler seni herşeyden sorumlu tutuyor garip gelecek size ama ben bu gibi olaylara çok şahit oldum kanal frekans deyiştiriyor müşteri yanıma geliyor eee neden kanalın frekansını deyiştirdin gibi baskıcı kelimeler söyleyerek seni itham ediyor cihazı satacan sonra cihaz yazılımı ve çanak yörüngesi peşinde koşacan hemde bedava müşteriden 1 kuruş istemiyecen sanki müşteriye sattığım herhangi bir cihaz her türlü hava koşuluna karşı uyducular tarafından sigortalanacak hemde ebediyen varmı öle bişey yaaa allah aşkına velhasıl kısmen kültürsüz milletiz![]()
LEBEN ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri