arkadaþlar son 2 gündür net çok aðýrlaþtý özellikle yabancý sitelerde format attým deðiþen birþey olmadý ayný sorunu yaþayanlar varmý acaba
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar son 2 gündür net çok aðýrlaþtý özellikle yabancý sitelerde format attým deðiþen birþey olmadý ayný sorunu yaþayanlar varmý acaba
kablosuz modemmý kullanýyorsunuz.acaba modemý ve kullandýgýnýz þirketi,pc ozellýklerýný antývýrus programýnýzý anlatabýlýrmýsýnýz.saygýlar.ben ve dýger arkadaslar en kýsa surede sorunu bulmaya calýsacagýz.sevgýlerýmle esen kalýn.
Ýnternette kaplumbaða hýzý günleri
Türkiye'yi yurtdýþýna baðlayan hatlarda yaþanan sorun, yabancý ülkelerde barýndýrýlan siteleri gezerken kullanýcýlarý çileden çýkarýyor. Bunun sorumlusu kim olabilir?
Hakký ALKAN'ýn haberi
Ülkemiz içerisinde barýndýrýlan siteleri dolaþýrken hýz sorunu yaþamayan internet kullanýcýlarý, yurt dýþýndaki bir siteden veri almaya kalktýðýnda, tabiri caiz ise, yerlerde sürünüyor. Bunun nedeni, ülkemizi yurtdýþýna baðlayan hatlarda yaþanan problem.
Fiber kablolar bizi baðlýyor!Fiber optik kablolarla yüksek miktarda veri trafiði saðlayan bu hatlarda yaþanan fiziksel sorunlar, tüm ülkedeki internet kullanýcýlarýný derinden etkileyebiliyor. Örneðin, hýz limitiniz kadar size indirme hýzý sunan ücretli dosya paylaþým sitesi Rapidshare bile, an itibarý ile çok düþük hýzlarda hizmet verebiliyor.
Ülkemizde çok popüler olan ve bu yavaþlamadan nasibini alan diðer siteler arasýnda; Facebook, YouTube ve Google'ýn bazý sunucularý bulunuyor.
Sorumlusu kim?Türkiye ile diðer ülkeler arasýndaki veri iletiþimi, þu an için Türk Telekom'un önderliðinde kullanýcýlara sunuluyor. Konuyla ilgili olarak resmi kurumlardan ve Türk Telekom'dan henüz bir yanýt gelmiþ deðil.
:: Yavaþlýk, sizi de canýnýzdan bezdirdi mi?
benimde ayný kablum bagdan daha yavaþ sinirediyor bölge ýsparta
Konu süleyman09 tarafýndan (29-03-2009 Saat 00:55 ) deðiþtirilmiþtir.
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
evet ayný sorun bendede var 2 gündür bir çok siteye baðlanmýyor.
Bende de 3-4 gündür ayný sorun var.
genel bir problem.2 3 gündüz çok fazla yavaþladý adsl..
ayný sorun son dortgundur bendede var arkadaþlar çogu sitelere baglanamýyorum
slm
benim baglantim çok agir çaliþi bana yardimci olursaniz sevinirim þimdiden tþk ederim
dns adreslerini de verseniz sevinirim
filim yada maç seyretmek istiyorsam açilmiyor
sayfalar
ttnet þu an hiç fena deðil...:45:
bunu bir dene...
208.67.222.222
208.67.220.220
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri