Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: uydu alýcýsý alacagým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart uydu alýcýsý alacagým

Merhaba dostlar;
    Yeni bir uydu alýcýsý alacagým fakat hangi cihaz üzerinde mutabýk olacagýma karar veremedim.Dreambox 500 serisimi veya skybox alma arasýnda kararsýz kaldým server üzerinden yayýn almak adýna kararsýzým.Bu konuda cihaz hakkýnda kullanan arkadaþlarýn fikirlerini bekliyorum. Çünkü sorunsuz yayýnlarý seyretmek istiyorum ayný zamanda yaklaþýk fiyatlarý ve kullanýcý fikirleri çok önemli benim için;
    Dreambox veya skybox sizce hangisi............?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Dreambox veya skybox hemen hemen ayný cihaz zaten konuya cevap gec yazdým kusura bakmayýn ama alacaksan yinede dm 500s al ne olur ne olmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beya bir geç oldu kosavalý.

dreambox konusuna gelince klon alacaksan skybox al en azýndan servýsý olur ama dream box adý altýnda satýlan klonlarda servýs sýkýntýsý var bu cok önemlý.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri