REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Seçimler Can Alıyor...

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Seçimler Can Alıyor...

    OY KAVGASI KAYSERİ'DE CAN ALDI



    Kayseri'nin İncesu İlçesinde Oy Kullanmaya Giden İki Grup Arasında Çıkan Kavgada 1 Kişi Öldü, 1 Kişi Yaralandı.


    Kayseri'nin İncesu ilçesinde oy kullanmaya giden iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Örenşehir mahallesinde oy kullanmak için Örenşehir İlköğretim Okulu'na giden iki grup arasında tartışma çıktı. Daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grubun okul bahçesinde başlayan tartışması, kavgaya dönüşerek okul dışına taştı.

    Kavgada, Ferit Ö. (24) yanında bulunan tabanca ile Saim Taşdemir'i (26) vurdu. İncesu Devlet Hastanesine kaldırılmak istenen Taşdemir, yolda hayatını kaybetti.

    Arbede sırasında bıçakla yaralanan Ferit Ö.'nün kardeşi Mehmet Ö. de Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

    Jandarma ekiplerinin cinayet zanlısı Ferit Ö. ile ismi henüz belirlenemeyen bir kişiyi daha gözaltına aldığı, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
    (Anadolu Ajansı) 2 saat önce..
    Konu SynTech tarafından (29-03-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    VAN'DA SEÇİM KAVGASI: 1 ÖLÜ



    Van Merkeze Bağlı Erçek Beldesindeki Kavgada İlk Belirlemelere Göre 1 Kişi Öldü, 5 Kişi Yaralandı.

    Van merkeze bağlı Erçek beldesindeki kavgada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
    Alınan bilgiye göre, beldeye bağlı Ilıkkaynak köyünde, muhtarlık seçimi nedeniyle kavga çıktı. Kavgada, ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, Van'daki hastanelere sevk edildi.

    (Anadolu Ajansı) 2 saat önce..
    Konu SynTech tarafından (29-03-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    KARS'TA MUHTAR ADAYI ÖLDÜRÜLDÜ




    Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Karabağ köyünde muhtarlık seçiminden dolayı çıkan silahlı kavgada muhtar adayı bir kişi öldürüldü, 2 kişi yaralandı.

    Karabağ köyü Muhtar Adayı Zeki Demir ile bir grup arasında seçimden dolayı tartışma çıktı.

    Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada, muhtar adayı Zeki Demir, Ferzende Karabulut ve Mehmet Aras, yaralandı.

    Kağızman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Zeki Demir yaşamını yitirdi.
    (Anadolu Ajansı) 3 saat önce..
    Konu SynTech tarafından (29-03-2009 Saat 18:33 ) değiştirilmiştir.

  4. #4

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    DTP'LİLER OKULA SALDIRDI



    Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde DTP'li Olduğu Belirlenen Yaklaşık 200 Kişilik Bir Grup, Sandık Başlarında Çıkardıkları Kavganın Ardından Okula Saldırdı.

    Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Demokratik Toplum Partisi'nden (DTP) olduğu belirlenen yaklaşık 200 kişilik bir grup, sandık başlarında çıkardıkları kavganın ardından okula saldırdı. Saldırı sonrasında DTP'liler okulun bahçesinde bulunan ve polislere ait olan 2 sivil otomobilin camlarını kırdı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken 1 polis de başından yaralandı.

    Şanlıurfa'daki seçim kavgaları, köylerden sonra ilçe merkezlerine de sıçradı. Alınan bilgiye göre, Birecik ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Yunus Emre İlköğretim Okulu'nda oy kullanmak için arkadaşlarıyla birlikte gelen Yusuf Yeşiltepe, kimlik kontrolünden sonra polis tarafından arandı. Yeşiltepe, gözaltına alınmak istendiği sırada arkadaşları engel olmak istedi. Ardından yaklaşık 200 kişilik DTP'li olduğu iddia edilen kalabalık bir grup okula gelerek Yusuf Yeşiltepe'nin gözaltına alınmasını protesto etmek için taşla saldırmaya başladı. Okulun bahçesinde bulunan ve sivil polislere ait olan 2 otomobilin camları kırılırken çıkan olaylarda 1 polis başından hafif şekilde yaralandı. Polis, toplanan grubu dağıtmak için havaya ateş ederken, jandarmadan takviye birlik istendi. Daha sonra olay yerine gelen Kaymakam Ozan Balcı, grubun dağılması için anons yaptırdı. Arkadaşlarının serbest bırakılmasını isteyen grubun dağılmaması üzerine aynı yere DTP Birecik Belediye Başkan adayı Bahattin Kayran çağrıldı. Kaytan'ın yaptığı çağrı üzerine grup dağılırken, gözaltına alınan Yusuf Yeşiltepe ise sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Bu arada Ceylanpınar ilçesindeki Alparslan İlköğretim Okulu'nda da oy verme işlemi sırasında toplanan iki partinin belediye başkan adaylarının taraftarları arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Okul bahçesinin dışında da devam eden tartışmanın kavgaya dönüşmesini önlemeye çalışan polis ekipleri, tarafları dağıtmak için havaya ateş ettiği bildirildi. (CİHAN)

    (Cihan Haber Ajansı) 2 saat önce..
    Konu SynTech tarafından (29-03-2009 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.

  5. #5

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Oyunu kullanırken kalpten öldü

    Sandık başında kalp krizi geçirdi...

    29.03.2009 14:40



    Mersin'in Mut ilçesinde oy kullanırken kalp krizi geçiren yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
    Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi'nde bulunan Endüstri Meslek Lisesi'ndeki 1051 nolu sandıkta il genel meclisi ve belediye başkanlığı için oy kullanan Hatice Karaca (74), muhtarlık için oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçirdi. Ambulansla Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •