REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
132 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kuru Kafa Dosyası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihazım 7010D ve 219 v4 ü yükleyemedim. Yani cihazı açıyorum ama yükleme başlamıyor. Yukarıda kupasky ile önceki loaderi yükleyine demişler ama forumda arama şu an yapılamıyor ve kupasky Sunny 7010D için bir sorun yaratır mı? Son mesajda loader kupasky ile yüklenmez demiş ukas55.Sistem bilgisinde v6.1.6 yazıyor. 619 loaderini ne ile yükleyeceğim?Teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yavuzdilek Nickli Üyeden Alıntı
    Cihazım 7010D ve 219 v4 ü yükleyemedim. Yani cihazı açıyorum ama yükleme başlamıyor. Yukarıda kupasky ile önceki loaderi yükleyine demişler ama forumda arama şu an yapılamıyor ve kupasky Sunny 7010D için bir sorun yaratır mı? Son mesajda loader kupasky ile yüklenmez demiş ukas55.Sistem bilgisinde v6.1.6 yazıyor. 619 loaderini ne ile yükleyeceğim?Teşekkürler...
    Cihazına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile loderini yazılım yükler gibi sıra ile yükselt.
    ilk önce kup 230 ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ikinci olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üçünçü olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonra 619 loderden sonra çihazına BL219V4 yükleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihazına Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ile loderini yazılım yükler gibi sıra ile yükselt.
    ilk önce kup 230 ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ikinci olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. üçünçü olarak Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sonra 619 loderden sonra çihazına BL219V4 yükleyebilirsin.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ok usta eline sağlık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri