Dogru söylüyor olabilirsiniz ama şunu da netleştirmem gerekli ben araştırmadan hiçbirşey yapmadım özellikle de bu konu ile ilgili. Uzun uzun okudum hatta ilgili ilgisiz konuları bile. Amacım bu iş ile ilgili bilgi edinmek ve yapmak. Ama yazılım atmayla başlayan bir kanal kilidi konusunu halletmek için bu forumda birçok mesajım var sizde dahil birçok insan bu konuda bana yardımcı oldu. Bunun içinde sagolun. Yazılım atmadan nasıl atılabileceğini yada atıldıktan sonra neler olabileceğini yapmadan bilmem imkansız. Ben iddia da etmiyorm kanal sayısının yazılımdan dolayı azaldıgını ki orada bu konu ile ilgili bir ihtimal diye düşündüğümü anlattım. Bir bilene sormak lazım diyerek bunu kastettim. Loader yükseltmem gerektiğini kanal kilidinin açılmasının tek yolunun bu oldugunu adakoglu anlattı. Adım adım onun verdiği dosyaları yükleyerek loaderi yükselttim ve diğer işlemleride hatasız yaptım. Buradan edindiğim bilgilerle yanlış yaparsam cihazın başına da birşeyler getirebileceğimi öğrendim. Ama yazışmalardan bu türden can sıkıcı birşeye yol açmadan şükür birşeyler yaptım. O zaman sorun yazılım ile ilgili değil başka birşey. ya loader yada ne bileyim bunun gibi benim bilmediğim bir nokta. Ben bu işi evimdeki receiver için deniyorum. Mutlaka sizin kadar tecrübesi olan biri değilim ama ögrenmeye çalışmakta kaynak bulmakta ancak buradan mümkün. Baştan da başlasam yine bu entrylere geleceğim. Çünkü dedğim gibi lambur lumbur girmedim kaç gün bu foruma birşeyler yazmadan önce okudum belirttiğim gibi. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. Benim karşılaştığım sorunla karşılaşmamış olmanız bir daha karşılaşmayacağınız anlamına da gelmiyor. Yıllardır bilgisayar ile ugraşıyorum öyle değişik sorunlar çıkıyor ki karşıma vay be oluyorum bazen. Ondan dolayı bu türden bir yaklaşım öğretici yada bu forumun amacına uygun değil. Saygılar...

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri