Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon
132 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Kuru Kafa Dosyası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ok.Tekrar sagol.Literatürde ne varsa yazmışsın emegine saglık...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Adakoglu sana birşey daha soracagım. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. konusu içinde AT-7010DZ_HW-16.00.A1_Fech-060617_SW-02.00.07_EMU-5.8.128.zip dosyası işimi görür mü?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

219 v4 virüs var zannedersem virüs programı devreye giriyor alarm çalıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım virus programları öyle algılıyor dosyayı.dosyada virus yok.geçici virus programını kapatın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

03/08/2006 orjinal yazılım attım (kaon) cihaz ksc 511 z h/w v12.01.a5 kanal kilit sorunu var acil yardım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fakılı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    03/08/2006 orjinal yazılım attım (kaon) cihaz ksc 511 z h/w v12.01.a5 kanal kilit sorunu var acil yardım.
    1. mesajda bulunan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'ü yükleyin. Kanal kilidini açabilirsiniz. Kolay gelsin
    Konu yxsdf tarafından (07-08-2006 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.
    www.yxsdf.info © 2010

Kullanıcı Bilgi Menüsü

219V4 loaderi niz virüslü bilginize indiremiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar bu bi haftadır forumun nerdeyse tamamını okudum yanlız genede derdime tam anlamıyla bi derman bulamadım. benim sorunum şu sunny 7010 h/w v12.01 A5 cihazına sunny nin en son güncelleştirilmiş yazılımını attım fakat sadece cihazda değişen tek şey menü görünümü oldu yani şifreli kanalların hiç birinde bi gelişme olmadı yani açılmadı forumda kurukafa olayında bahsediliyor fakat tam anlamıyla bi açıklama bulamadım isteğim şudur ki yazılımı yükledikten sonra şifreli kanalların açılması için ne yapmam gerekiyo bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim (mümkünse biraz ayrıntıya girerseniz sevinirim bu konuda daha yeniyim ) şimdiden ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yorgun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar bu bi haftadır forumun nerdeyse tamamını okudum yanlız genede derdime tam anlamıyla bi derman bulamadım. benim sorunum şu sunny 7010 h/w v12.01 A5 cihazına sunny nin en son güncelleştirilmiş yazılımını attım fakat sadece cihazda değişen tek şey menü görünümü oldu yani şifreli kanalların hiç birinde bi gelişme olmadı yani açılmadı forumda kurukafa olayında bahsediliyor fakat tam anlamıyla bi açıklama bulamadım isteğim şudur ki yazılımı yükledikten sonra şifreli kanalların açılması için ne yapmam gerekiyo bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim (mümkünse biraz ayrıntıya girerseniz sevinirim bu konuda daha yeniyim ) şimdiden ilginizden dolayı teşekkür ediyorum.
    Arkadaşım öncelikle kumanda ile
    menü
    Sistem kUrma
    Kanal Kilitli üzerine gel sağ tarafta Açık işaretlimi ona bak değilse Açık üzerine getir ve ok yap
    eğer bunu yapamıyorsan o zaman kurukafa yüklemen gerekebilir.
    Kurukafa yüklemeden önce 1 nolu mesajda verilen talimatları yerine getir.
    Çözemezsen buraya yaz yardımcı oluruz. Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle teşekkür ederim ilginden dolayı. dediğin gibi yaptım kanal kilidi ni açık yaptım fakat küçük bi sorun daha var kanallar 5 10 dakka gibi kısa bi süre açık kalıyo sonra gene kilitleniyo bu neyden olabilir yanlış yüklemedenmi yoksa daha farklı bi sorunumu var?

Sayfa 6/14 İlkİlk 1234567891011121314 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri