REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: 1 Nisan'da bilgisayarlara dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs 1 Nisan'da bilgisayarlara dikkat

Şimdiden tüm dünyada 12 milyondan fazla bilgisayara bulaşan bir virüsün 1 Nisan'da daha da güçlenmesi ve saldırılarını arttırmasından endişe ediliyor.

Bilgisayar güvenliği uzmanları, Microsoft şirketinin sorumlularını yakalamayı sağlayacaklara 250 bin dolar ödül vermeyi vaat ettiği "Conficker" veya "Downadup" adı verilen virüsün 1 nisan çarşamba günü daha da güçlenmeye ve durdurulması daha zor hale gelmeye programlandığını belirtiyor. Uzmanlar, bu solucanın gerçekten de tehlikeli olup olmadığı konusunda fazla bilgi bulunmadığını da kaydediyor.

Uzmanlar, bu solucanı kontrol eden bilgisayar korsanlarının, virüsün hayatta kalma kapasitesini arttırmakta olduklarına dikkati çekerek, virüsün anti-virüs programları güncellenmeyen sistemlere kolaylıkla sızabildiğini belirtiyor.

İnternet bağlantısı veya USB flash bellek ile bulaşan virüsün şimdilik günde 250 internet sitesini kontrolü altına almak üzere programlandığını ifade eden bilgisayar güvenliği yetkilileri, çarşamba günü bu virüs programının günde 50 bin web sitesini etkilemek üzere gücünü arttıracağı uyarısında bulunuyor.

AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgin için emeğine sağlık.dikkat etmek gerekir...
    ben bugün norton mu yoksa mc cafe yükleyyeyimi ... daha yeni format atım yoksa
    virüsler pc kız gibi tavlarlar alim allah....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu tip durumlarda en iyi gözüm ogün için kullandığınız işletim microsoft
    ise kullanmayıp LINUX tabanlı işletim sisteminizi kullanırsanız herkes
    format atarken siz rahatça istediğiniz gibi nette cirit atabilirsiniz

Benim PC de 3 harddisk var,herbirinde farklı işletim sistemi mevcut,herhangibirine birşey olursa PC diğer işletim sisteminden açıyorum,bu bulaşan virüs dahi olsa kaldığım yerden devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri