ben diyorumki orhan baba tercihim usta yorumcu
Evet inmeliler
Hayır Onlar benim İçin 1 numara
Kararsızım
ben diyorumki orhan baba tercihim usta yorumcu
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Bu insanlar Türk müziginin altyapısını oluşturmuş insanlardır ve bundan 20 yıl önce 30 yıl önce insanların severek dinledikleri sanatcılardır..! Ve şu an icinde de hala severek dinleyenler var,elimizin tersiyle bi kenara savuramayız..
Zirveden inme vakitleri gelmedi ama popülariteleri azaldı diyebiliriz,ama bu durum onların dinlenmemesi anlamına gelmez sadece göz önünde durmuyorlar o kadar..
Saygılar
eskisanat cıları unutman mümkünmü:
![]()
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
SELAMLAR bence orhan gencebay artık kosesine cekilmeli ben onu en buyuk tanıdım ve oyle kalmasını istiyorum ammaaaa müslüm baba kendini geliştirmeyi bildi ve hala cok iyi ne desiniz bu arada ferdi tayfur en iyisini yapıp cekildi helaal sana ferdi baba
Bence Ferdi Tayfurun yerihicbirzaman dolmaz cünkü ferdi tayfur bugüne kadar türkiyeye gelmis gecmis en büyük sestir vede sanatcidir almanlar yugoslavlar yunanlar italyanlar bile dinliyor ben buna sahidim neyseki türkiyede bazi kesim müzigi cok iyibiliyormus gibi hep kücümsemistirler ama bir gercek var oda ferdi baba gercegi almanyada hala en cok dinlenen sanatcidir saygilarimla
Hayır Onlar benim İçin 1 numara![]()
onları indirsen yerine kimi yada kimleri getireceksin
gencliyimiz onları diyerek geçti nasıl bırakırız onları ama yeni nesi daha farkli tabi
son yazdıgına katılmıyorum.bence bu ısım ozellıkle orhan gencebay bır doneme degıl butun donemlere hıtap eder.20 yıllık sarkıları halen cower yapılıyorsa dejavu gıbı bı grup sewemedim karagozlumu konserde herkese soyletebılıyorsa sagopa cıkıp orhan babayla bı calısmam olmasını ıstıyorum dıebılıyorsa sanırım boyle bı sanatcı bı donemlık degılde tam donemlık bı sanatcıdır.wede bence yerının doldurulması ımkansız...
söylediklerine tamamen katılıyorum arkadaşım bu sanatçıların yerleri kolay kolay sdolmaz değil hiç bir zaman dolmaz rahmetli zeki müren gibi veya orhan gibi hem sazı hem besteleri
ferdi gibi anadolunun adananın o gırtlak ezgilerini müslüm baba gibi ezilmişlerin aşıkların garibanın derdini dile getiren bir sanatçı daha çıkabilirmi dedim ya onlar bizim baş tacımız ve yeri dolmazlar arasında olan nadide insanlar
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri