REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce arabeskin üç babası için zirveden inme vakti geldimi??

Katılımcı sayısı
158. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inmeliler

44 27.85%
  • Hayır Onlar benim İçin 1 numara

100 63.29%
  • Kararsızım

14 8.86%
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
47 sonuçtan 41 ile 47 arası

Konu: Arabeskin üç babası için zirveden inme vakti geldimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu zevkler tartışılırmı bre?
    sevende olur sevmeyende.....
    kavgaya gerek yok...sakin sakin...
    takın teyibe gencebay abimizin "hatasız kul olmaz" kasetini...
    (gerçi şimdilerde teyipte kalmadı yaa...)
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım alınmakla haklısın haklısında arkadaş senin söylemlerie de bakacak olursak arabesk dinleyenleride akılsız yapmışsın peki biz sana alınmayalımmı sen kabul etsende etmesende türkiyede bu müziklerin büyük bir dinleyici kitlesi var sen dinlersin yada dinlemezsin ona saygı duyarım ama sen bu müziği dinleyen insanlara akılsız yakıştırması yaparsan ki yapmışsın o zaman kusura bakma sende alınmayacaksın müzik evrenseldir arabesk de dinlerim yeri gelir popta dinlerim yeri gelir bah ya da beethowen da dinlerim müzük öyle bir sihirdirki o an hangi ruh halinde isen müziğinide o na göre seçersin saygılar!
    Arkadaşım sana ve kültürüne saygı duyuyorum eğer size ve forumdaki arkadaşlara karşı herhangi bir hatam varsa ve olduysa çok özürdilerim amacım asla sizi kırmak değil beni olumlu yönden eleştirdiğine çok sevindim keşke herkez böğle olsa ne güzel olur ewet doğrudur ben kabul etsemde etmesemde bir çok şahıs arabesk dinlemektedir sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kral.123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aliharbiye; bu baştan sona kadar arabesk bir rumuz yani senin içinde duygularında bile var ama inat ediyorsun çünki bu senin düşüncen değil
    Arkadaşım mesajın için teşekkür ederim ben 42 yaşındayım beni kim yönetecekki veya benim fikrime karşı çıkıpta başkasının fikrini uygulama gibi bir söz konum asla olamaz hiçbirşeyede inat ettiğim yok emin ol ben şahsen arabesk dinlemem otobüs yolculuğunda veya kendi hükmümün sürmediği yerde asla saygısızlık yapıp yok şu arabesk kasedi veya cd'yi çekin ben arabesk dinlemediğim için siz dinlemeyin diyemem tabikii mecburen dinliyorum ama sonuç itibarı ile ben şahsen arabesk cd kaset vs alıp dinlemiyorum sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşım sana ve kültürüne saygı duyuyorum eğer size ve forumdaki arkadaşlara karşı herhangi bir hatam varsa ve olduysa çok özürdilerim amacım asla sizi kırmak değil beni olumlu yönden eleştirdiğine çok sevindim keşke herkez böğle olsa ne güzel olur ewet doğrudur ben kabul etsemde etmesemde bir çok şahıs arabesk dinlemektedir sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
    saygılar bizden kardeşim özür dileyecek bir konuda yok ayrıca bir hatan ve yanlışında yok için rahat olsun bir konu açılmış fikirlerini dile getirmişsin kendine iyi bak allaha emanet ol!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onların tahtına oturacak kimse olduğunu düşünmüyorum. orhan gencebay ve ferdi tayfur asla yeri doldurulamacak sanatçılar.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

no no no no no 1000 kere no desem azdır yerleri mümkün değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yeri doldurulamaz sanatçılar amma velakin insan yeni yüzler yeni sesler bekliyor zaten uzun zamandır sesleri yok gibi--müslüm baba dışında

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri