REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Sizce arabeskin üç babası için zirveden inme vakti geldimi??

Katılımcı sayısı
158. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inmeliler

44 27.85%
  • Hayır Onlar benim İçin 1 numara

100 63.29%
  • Kararsızım

14 8.86%
Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Arabeskin üç babası için zirveden inme vakti geldimi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben diyorumki orhan baba tercihim usta yorumcu
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu insanlar Türk müziginin altyapısını oluşturmuş insanlardır ve bundan 20 yıl önce 30 yıl önce insanların severek dinledikleri sanatcılardır..! Ve şu an icinde de hala severek dinleyenler var,elimizin tersiyle bi kenara savuramayız..

Zirveden inme vakitleri gelmedi ama popülariteleri azaldı diyebiliriz,ama bu durum onların dinlenmemesi anlamına gelmez sadece göz önünde durmuyorlar o kadar..

Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eskisanat cıları unutman mümkünmü:
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SELAMLAR bence orhan gencebay artık kosesine cekilmeli ben onu en buyuk tanıdım ve oyle kalmasını istiyorum ammaaaa müslüm baba kendini geliştirmeyi bildi ve hala cok iyi ne desiniz bu arada ferdi tayfur en iyisini yapıp cekildi helaal sana ferdi baba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence Ferdi Tayfurun yerihicbirzaman dolmaz cünkü ferdi tayfur bugüne kadar türkiyeye gelmis gecmis en büyük sestir vede sanatcidir almanlar yugoslavlar yunanlar italyanlar bile dinliyor ben buna sahidim neyseki türkiyede bazi kesim müzigi cok iyibiliyormus gibi hep kücümsemistirler ama bir gercek var oda ferdi baba gercegi almanyada hala en cok dinlenen sanatcidir saygilarimla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayır Onlar benim İçin 1 numara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onları indirsen yerine kimi yada kimleri getireceksin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gencliyimiz onları diyerek geçti nasıl bırakırız onları ama yeni nesi daha farkli tabi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her başın bir sonu vardır tıpkı yaşam gibi yoksa değişim yenilik
    hitebet sanatı yerinde sayardı hayatın olmasa olmaz yasası bu...
    harika seslerdi onların şarkılarıyla duygulandık üzüldük sevdik sevildik
    ama her söylem bir döneme hitap eder.

son yazdıgına katılmıyorum.bence bu ısım ozellıkle orhan gencebay bır doneme degıl butun donemlere hıtap eder.20 yıllık sarkıları halen cower yapılıyorsa dejavu gıbı bı grup sewemedim karagozlumu konserde herkese soyletebılıyorsa sagopa cıkıp orhan babayla bı calısmam olmasını ıstıyorum dıebılıyorsa sanırım boyle bı sanatcı bı donemlık degılde tam donemlık bı sanatcıdır.wede bence yerının doldurulması ımkansız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söylediklerine tamamen katılıyorum arkadaşım bu sanatçıların yerleri kolay kolay sdolmaz değil hiç bir zaman dolmaz rahmetli zeki müren gibi veya orhan gibi hem sazı hem besteleri
    ferdi gibi anadolunun adananın o gırtlak ezgilerini müslüm baba gibi ezilmişlerin aşıkların garibanın derdini dile getiren bir sanatçı daha çıkabilirmi dedim ya onlar bizim baş tacımız ve yeri dolmazlar arasında olan nadide insanlar

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri