Teşekkur: 0
Evet inmeliler
Hayır Onlar benim İçin 1 numara
Kararsızım
Arkadaşlar kimse alınmasın lütfen ama bu 3 şahsın kasetlerine para verenin aklına şaşarım ben, Bunlar dinlenirmi yaw hele hele müslüm gürses ile ferdi tayfur ne acaip şarkıları var yaaa "mesele" emmioğlu orhan göncebay bir kaç şarkısı hariç diğerleri çok banal valla yanlış anlamayın bana üzerine para verseler dinlemem, hayatımda bu ana kadar daha hiçbirinin kasedini albümünü almış değilim aslada almıyacam olsalarda olmasalarda umurumda değil zaten. Şarkılara bakın ya "seni andım çayı demledim"ayağında kundura"zehir istedim bal verdin"karpuz kestim"dom dom kurşunu"sabuha"gibi beş para etmez şarkılar halen bu şarkıcılar beste yapıp satıyorlar helal olsun ha bunlardan daha çok berbat sesede şarkılarada sahip olan şarkıcılar var hele hele şu hurolar varya seslerine ne demesin kendileride sesleride harikave artık şarkıcılardanda geçilmiyor topunu toplasan bir adam etmez ama kasetlerine gelince yok satıyorlar sanırım toplumumuzun 100/10'nu akıllı geriye kalanı ise malum ARABESKÇİ saygılarımla aliharbiye.
aliharbiye; bu baştan sona kadar arabesk bir rumuz yani senin içinde duygularında bile var ama inat ediyorsun çünki bu senin düşüncen değil
Arkadaşım mesajın için teşekkür ederim ben 42 yaşındayım beni kim yönetecekki veya benim fikrime karşı çıkıpta başkasının fikrini uygulama gibi bir söz konum asla olamaz hiçbirşeyede inat ettiğim yok emin ol ben şahsen arabesk dinlemem otobüs yolculuğunda veya kendi hükmümün sürmediği yerde asla saygısızlık yapıp yok şu arabesk kasedi veya cd'yi çekin ben arabesk dinlemediğim için siz dinlemeyin diyemem tabikii mecburen dinliyorum ama sonuç itibarı ile ben şahsen arabesk cd kaset vs alıp dinlemiyorum sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
LEBEN ?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)