yahu zevkler tartışılırmı bre?
sevende olur sevmeyende.....
kavgaya gerek yok...sakin sakin...
takın teyibe gencebay abimizin "hatasız kul olmaz" kasetini...
(gerçi şimdilerde teyipte kalmadı yaa...)
selametle...
Evet inmeliler
Hayır Onlar benim İçin 1 numara
Kararsızım
yahu zevkler tartışılırmı bre?
sevende olur sevmeyende.....
kavgaya gerek yok...sakin sakin...
takın teyibe gencebay abimizin "hatasız kul olmaz" kasetini...
(gerçi şimdilerde teyipte kalmadı yaa...)
selametle...
Arkadaşım sana ve kültürüne saygı duyuyorum eğer size ve forumdaki arkadaşlara karşı herhangi bir hatam varsa ve olduysa çok özürdilerim amacım asla sizi kırmak değil beni olumlu yönden eleştirdiğine çok sevindim keşke herkez böğle olsa ne güzel olur ewet doğrudur ben kabul etsemde etmesemde bir çok şahıs arabesk dinlemektedir sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
LEBEN ?
Arkadaşım mesajın için teşekkür ederim ben 42 yaşındayım beni kim yönetecekki veya benim fikrime karşı çıkıpta başkasının fikrini uygulama gibi bir söz konum asla olamaz hiçbirşeyede inat ettiğim yok emin ol ben şahsen arabesk dinlemem otobüs yolculuğunda veya kendi hükmümün sürmediği yerde asla saygısızlık yapıp yok şu arabesk kasedi veya cd'yi çekin ben arabesk dinlemediğim için siz dinlemeyin diyemem tabikii mecburen dinliyorum ama sonuç itibarı ile ben şahsen arabesk cd kaset vs alıp dinlemiyorum sağlıcakla kal saygılarımla aliharbiye.
LEBEN ?
onların tahtına oturacak kimse olduğunu düşünmüyorum. orhan gencebay ve ferdi tayfur asla yeri doldurulamacak sanatçılar.:45:
no no no no no 1000 kere no desem azdır yerleri mümkün değil
yeri doldurulamaz sanatçılar amma velakin insan yeni yüzler yeni sesler bekliyor zaten uzun zamandır sesleri yok gibi--müslüm baba dışında![]()
![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri