Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sizce arabeskin üç babasý için zirveden inme vakti geldimi??

Katýlýmcý sayýsý
158. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inmeliler

44 27.85%
  • Hayýr Onlar benim Ýçin 1 numara

100 63.29%
  • Kararsýzým

14 8.86%
Sayfa 2/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: Arabeskin üç babasý için zirveden inme vakti geldimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hakk_memet Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bence inme vakitleri geldi,müslüm pop þarkýlar söylemeye baþladý cývýttý
    aynen bence de
    zaten güzel deðildi. þahdý þahbaz oldu iþte.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrýca burada cengiz kurtoðlu yok
    o da bunlardan ;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Herþey tadýnda býrakýlmalýdýr. Eðer çekip sündürürseniz bu durumlara düþmeniz kaçýnýlmazdýr. Artýk köþelerine çekilmeleri gerekir. Ama söz ve beste üretimine devamla. Kendilerinin yaþlarýda bir hayli ilerledi. Arabesk þarkýlarbelli bir yaþa kadar söyleniyor ama o yaþtan sonra bayýltýyor insaný. Ýnmeleri gerekir bence de.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forever MÜSLÜM BABA...

:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bakýnýz asla ve asla arabeskýn eský sanatcýlarý dusus yasamaz,bunu kým soylerse soylesýn ýnanmam.ali tekin ture,ali seven,ali gencebay,þakýr askan,muhýttýn secen,selehattýn ozdemýr ve daha ýsmýný sýgdýramayacagým pek cok ustad var?bu adamlar magazýnlerde tvlerde pek cýkmazlar ama beste sarký sozu satarlar týpký beným gýbý.ayrrýca vvarmý hüseyin altýn gýbý ses kimde var?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Orhan Abinin türkü tarzýnda söylediði parçalar özellikle çok hoþuma gidiyor. Bir Türk Halk Müziði kasedi yapsa, bol sazlý ve hoþ istemezmiyiz yani. Abiciðim; öyle bir saz ve söz üstadý gelmedi bu aleme. Yerini doldurabilecek birini de ben henüz görmedim. Daha zamaný var diyorum. Hepsinin de yeri ayrý ayrý sanatçýlardýr. Müslüm ve Ferdi ninde yeri ayrýdýr ve yerleri doldurulamaz. Bunlarýn zaman içinde bir çok defalar taklitleri çýktý, ama; hiçbiri orijinalinin tadýný vermedi ve vermez.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben bir Orhan gencebay þarkýlarý tadýnda beste ve güfte yapacak ve söyleyecek bir þarkýcý daha Türkiyede görmedim.Varda yoksa benmi bilmiyorum.Yerine kimi koyacaksýnýz.
    aynen sana katýlýyorum kucer kardeþ...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu üç sevdiðim sanatçýyý dinleyerek büyüdüm...fakat bir kenara çekilme zamanlarý geldide geçti bile...ne demek istediðimi bir yetmiþli ****enli yýllarda okuduklarý birde son okuduklarý klasiklerdeki parçalarýyla kýyaslama yapacak olursanýz ne demek istediðimi daha iyi anlayacaksýnýz..nefes,ses tonu ve gýrtlak farký...bu üçlünün bugün parça okurken komik ve aciz duruma düþtükleri bariz eksileri..fakat insanoðlu neden hala olmayacak duaya amin der anlamýyorun...
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiyede orhan GENCEBAY, zeki MÜREN ,barýþ MANÇO, nun yeri asla ve asla dolmaz.SELAMLAR.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

müslüm gürses tarzýný deðiþtirdi çünkü artýk ses tonu fazla yukarýlara çýkamýyor orhan baba genelde saz çalma taraftarý ayný þekilde artýk gýrtlak yavaþ yavaþ gidiyor ferdi de ayný þekilde zaten onlarda bazý þeylerin farkýnda ama neolursa olsun onlar bizim deðerlerimiz ve baþ tacýmýz rahmetli zeki müren gibi bu deðerler kolay yetiþmiyor biz ve bizden önceki nesiller onlarýn þarkýlarý ile yetiþti ve halende eski þarkýlarý bir yerde çaldýðý zaman insaný alýp bir yerlere götürüyor býrakýrlar y da býrakmazlar onlarýn takdirine kalmýþ ama ne olursa olsun hepsi kalplerimizde çoktan taht kurdular zaten saygýlar!

Sayfa 2/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri