Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sizce arabeskin üç babasý için zirveden inme vakti geldimi??

Katýlýmcý sayýsý
158. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inmeliler

    44 27.85%
  • Hayýr Onlar benim Ýçin 1 numara

    100 63.29%
  • Kararsýzým

    14 8.86%
Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345
47 sonuçtan 41 ile 47 arasý

Konu: Arabeskin üç babasý için zirveden inme vakti geldimi?

  1. #41

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    yahu zevkler tartýþýlýrmý bre?
    sevende olur sevmeyende.....
    kavgaya gerek yok...sakin sakin...
    takýn teyibe gencebay abimizin "hatasýz kul olmaz" kasetini...
    (gerçi þimdilerde teyipte kalmadý yaa...)
    selametle...

  2. #42

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Alýntý veysel.bakan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým alýnmakla haklýsýn haklýsýnda arkadaþ senin söylemlerie de bakacak olursak arabesk dinleyenleride akýlsýz yapmýþsýn peki biz sana alýnmayalýmmý sen kabul etsende etmesende türkiyede bu müziklerin büyük bir dinleyici kitlesi var sen dinlersin yada dinlemezsin ona saygý duyarým ama sen bu müziði dinleyen insanlara akýlsýz yakýþtýrmasý yaparsan ki yapmýþsýn o zaman kusura bakma sende alýnmayacaksýn müzik evrenseldir arabesk de dinlerim yeri gelir popta dinlerim yeri gelir bah ya da beethowen da dinlerim müzük öyle bir sihirdirki o an hangi ruh halinde isen müziðinide o na göre seçersin saygýlar!
    Arkadaþým sana ve kültürüne saygý duyuyorum eðer size ve forumdaki arkadaþlara karþý herhangi bir hatam varsa ve olduysa çok özürdilerim amacým asla sizi kýrmak deðil beni olumlu yönden eleþtirdiðine çok sevindim keþke herkez böðle olsa ne güzel olur ewet doðrudur ben kabul etsemde etmesemde bir çok þahýs arabesk dinlemektedir saðlýcakla kal saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

  3. #43

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Alýntý kral.123 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aliharbiye; bu baþtan sona kadar arabesk bir rumuz yani senin içinde duygularýnda bile var ama inat ediyorsun çünki bu senin düþüncen deðil
    Arkadaþým mesajýn için teþekkür ederim ben 42 yaþýndayým beni kim yönetecekki veya benim fikrime karþý çýkýpta baþkasýnýn fikrini uygulama gibi bir söz konum asla olamaz hiçbirþeyede inat ettiðim yok emin ol ben þahsen arabesk dinlemem otobüs yolculuðunda veya kendi hükmümün sürmediði yerde asla saygýsýzlýk yapýp yok þu arabesk kasedi veya cd'yi çekin ben arabesk dinlemediðim için siz dinlemeyin diyemem tabikii mecburen dinliyorum ama sonuç itibarý ile ben þahsen arabesk cd kaset vs alýp dinlemiyorum saðlýcakla kal saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

  4. #44

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým sana ve kültürüne saygý duyuyorum eðer size ve forumdaki arkadaþlara karþý herhangi bir hatam varsa ve olduysa çok özürdilerim amacým asla sizi kýrmak deðil beni olumlu yönden eleþtirdiðine çok sevindim keþke herkez böðle olsa ne güzel olur ewet doðrudur ben kabul etsemde etmesemde bir çok þahýs arabesk dinlemektedir saðlýcakla kal saygýlarýmla aliharbiye.
    saygýlar bizden kardeþim özür dileyecek bir konuda yok ayrýca bir hatan ve yanlýþýnda yok için rahat olsun bir konu açýlmýþ fikirlerini dile getirmiþsin kendine iyi bak allaha emanet ol!

  5. #45

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    onlarýn tahtýna oturacak kimse olduðunu düþünmüyorum. orhan gencebay ve ferdi tayfur asla yeri doldurulamacak sanatçýlar.:45:

  6. #46

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    no no no no no 1000 kere no desem azdýr yerleri mümkün deðil

  7. #47

    Kullanýcý Bilgi Menüsü

    Standart

    yeri doldurulamaz sanatçýlar amma velakin insan yeni yüzler yeni sesler bekliyor zaten uzun zamandýr sesleri yok gibi--müslüm baba dýþýnda

Sayfa 5/5 ÝlkÝlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •