yahu zevkler tartýþýlýrmý bre?
sevende olur sevmeyende.....
kavgaya gerek yok...sakin sakin...
takýn teyibe gencebay abimizin "hatasýz kul olmaz" kasetini...
(gerçi þimdilerde teyipte kalmadý yaa...)
selametle...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet inmeliler
Hayýr Onlar benim Ýçin 1 numara
Kararsýzým
yahu zevkler tartýþýlýrmý bre?
sevende olur sevmeyende.....
kavgaya gerek yok...sakin sakin...
takýn teyibe gencebay abimizin "hatasýz kul olmaz" kasetini...
(gerçi þimdilerde teyipte kalmadý yaa...)
selametle...
Arkadaþým sana ve kültürüne saygý duyuyorum eðer size ve forumdaki arkadaþlara karþý herhangi bir hatam varsa ve olduysa çok özürdilerim amacým asla sizi kýrmak deðil beni olumlu yönden eleþtirdiðine çok sevindim keþke herkez böðle olsa ne güzel olur ewet doðrudur ben kabul etsemde etmesemde bir çok þahýs arabesk dinlemektedir saðlýcakla kal saygýlarýmla aliharbiye.
LEBEN ?
Arkadaþým mesajýn için teþekkür ederim ben 42 yaþýndayým beni kim yönetecekki veya benim fikrime karþý çýkýpta baþkasýnýn fikrini uygulama gibi bir söz konum asla olamaz hiçbirþeyede inat ettiðim yok emin ol ben þahsen arabesk dinlemem otobüs yolculuðunda veya kendi hükmümün sürmediði yerde asla saygýsýzlýk yapýp yok þu arabesk kasedi veya cd'yi çekin ben arabesk dinlemediðim için siz dinlemeyin diyemem tabikii mecburen dinliyorum ama sonuç itibarý ile ben þahsen arabesk cd kaset vs alýp dinlemiyorum saðlýcakla kal saygýlarýmla aliharbiye.
LEBEN ?
onlarýn tahtýna oturacak kimse olduðunu düþünmüyorum. orhan gencebay ve ferdi tayfur asla yeri doldurulamacak sanatçýlar.:45:
no no no no no 1000 kere no desem azdýr yerleri mümkün deðil
yeri doldurulamaz sanatçýlar amma velakin insan yeni yüzler yeni sesler bekliyor zaten uzun zamandýr sesleri yok gibi--müslüm baba dýþýnda![]()
![]()
![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri