ben diyorumki orhan baba tercihim usta yorumcu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet inmeliler
Hayýr Onlar benim Ýçin 1 numara
Kararsýzým
ben diyorumki orhan baba tercihim usta yorumcu
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
Bu insanlar Türk müziginin altyapýsýný oluþturmuþ insanlardýr ve bundan 20 yýl önce 30 yýl önce insanlarýn severek dinledikleri sanatcýlardýr..! Ve þu an icinde de hala severek dinleyenler var,elimizin tersiyle bi kenara savuramayýz..
Zirveden inme vakitleri gelmedi ama popülariteleri azaldý diyebiliriz,ama bu durum onlarýn dinlenmemesi anlamýna gelmez sadece göz önünde durmuyorlar o kadar..
Saygýlar
eskisanat cýlarý unutman mümkünmü:
![]()
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
SELAMLAR bence orhan gencebay artýk kosesine cekilmeli ben onu en buyuk tanýdým ve oyle kalmasýný istiyorum ammaaaa müslüm baba kendini geliþtirmeyi bildi ve hala cok iyi ne desiniz bu arada ferdi tayfur en iyisini yapýp cekildi helaal sana ferdi baba
Bence Ferdi Tayfurun yerihicbirzaman dolmaz cünkü ferdi tayfur bugüne kadar türkiyeye gelmis gecmis en büyük sestir vede sanatcidir almanlar yugoslavlar yunanlar italyanlar bile dinliyor ben buna sahidim neyseki türkiyede bazi kesim müzigi cok iyibiliyormus gibi hep kücümsemistirler ama bir gercek var oda ferdi baba gercegi almanyada hala en cok dinlenen sanatcidir saygilarimla
Hayýr Onlar benim Ýçin 1 numara![]()
onlarý indirsen yerine kimi yada kimleri getireceksin
gencliyimiz onlarý diyerek geçti nasýl býrakýrýz onlarý ama yeni nesi daha farkli tabi
son yazdýgýna katýlmýyorum.bence bu ýsým ozellýkle orhan gencebay býr doneme degýl butun donemlere hýtap eder.20 yýllýk sarkýlarý halen cower yapýlýyorsa dejavu gýbý bý grup sewemedim karagozlumu konserde herkese soyletebýlýyorsa sagopa cýkýp orhan babayla bý calýsmam olmasýný ýstýyorum dýebýlýyorsa sanýrým boyle bý sanatcý bý donemlýk degýlde tam donemlýk bý sanatcýdýr.wede bence yerýnýn doldurulmasý ýmkansýz...
söylediklerine tamamen katýlýyorum arkadaþým bu sanatçýlarýn yerleri kolay kolay sdolmaz deðil hiç bir zaman dolmaz rahmetli zeki müren gibi veya orhan gibi hem sazý hem besteleri
ferdi gibi anadolunun adananýn o gýrtlak ezgilerini müslüm baba gibi ezilmiþlerin aþýklarýn garibanýn derdini dile getiren bir sanatçý daha çýkabilirmi dedim ya onlar bizim baþ tacýmýz ve yeri dolmazlar arasýnda olan nadide insanlar
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri