Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Sizce arabeskin üç babasý için zirveden inme vakti geldimi??

Katýlýmcý sayýsý
158. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet inmeliler

44 27.85%
  • Hayýr Onlar benim Ýçin 1 numara

100 63.29%
  • Kararsýzým

14 8.86%
Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Arabeskin üç babasý için zirveden inme vakti geldimi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Onlar bizim için her zaman bir numara yerleri hiç bir zaman dolmaz bu böyle biline.:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadasým bu sanatcý abýlerýmýz yýllarýný senelerýný duygularýný vermýsler.ve cok güzel eserler yazmýslar bizlerde senelerce dýnleyerek geldýk kendýmýzý bulduk bu bestelerde sözlerde.bu anketý acman bile bana göre sacma.bunlar býrer elbýsemý ki bellý zaman sonra modasý gecsin.senin dediðin gibi öyle sanatcýlarýn modasý gecse idi bu gun bile yüzyýllardan beri söylenilen türkülerimizde olmazdý bestecýlerýmýzde.bu sanatcýlarýn ses tellerý9nde sorun olursa zaten kendýlerý seslendirmezler ve müzýk yasamlarýna nokta koyarlar.saygýlar ve sevgýlerle kalýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar kimse alýnmasýn lütfen ama bu 3 þahsýn kasetlerine para verenin aklýna þaþarým ben, Bunlar dinlenirmi yaw hele hele müslüm gürses ile ferdi tayfur ne acaip þarkýlarý var yaaa "mesele" emmioðlu orhan göncebay bir kaç þarkýsý hariç diðerleri çok banal valla yanlýþ anlamayýn bana üzerine para verseler dinlemem, hayatýmda bu ana kadar daha hiçbirinin kasedini albümünü almýþ deðilim aslada almýyacam olsalarda olmasalarda umurumda deðil zaten. Þarkýlara bakýn ya "seni andým çayý demledim"ayaðýnda kundura"zehir istedim bal verdin"karpuz kestim"dom dom kurþunu"sabuha"gibi beþ para etmez þarkýlar halen bu þarkýcýlar beste yapýp satýyorlar helal olsun ha bunlardan daha çok berbat sesede þarkýlarada sahip olan þarkýcýlar var hele hele þu hurolar varya seslerine ne demesin kendileride sesleride harika ve artýk þarkýcýlardanda geçilmiyor topunu toplasan bir adam etmez ama kasetlerine gelince yok satýyorlar sanýrým toplumumuzun 100/10'nu akýllý geriye kalaný ise malum ARABESKÇÝ saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar kimse alýnmasýn lütfen ama bu 3 þahsýn kasetlerine para verenin aklýna þaþarým ben, Bunlar dinlenirmi yaw hele hele müslüm gürses ile ferdi tayfur ne acaip þarkýlarý var yaaa "mesele" emmioðlu orhan göncebay bir kaç þarkýsý hariç diðerleri çok banal valla yanlýþ anlamayýn bana üzerine para verseler dinlemem, hayatýmda bu ana kadar daha hiçbirinin kasedini albümünü almýþ deðilim aslada almýyacam olsalarda olmasalarda umurumda deðil zaten. Þarkýlara bakýn ya "seni andým çayý demledim"ayaðýnda kundura"zehir istedim bal verdin"karpuz kestim"dom dom kurþunu"sabuha"gibi beþ para etmez þarkýlar halen bu þarkýcýlar beste yapýp satýyorlar helal olsun ha bunlardan daha çok berbat sesede þarkýlarada sahip olan þarkýcýlar var hele hele þu hurolar varya seslerine ne demesin kendileride sesleride harika ve artýk þarkýcýlardanda geçilmiyor topunu toplasan bir adam etmez ama kasetlerine gelince yok satýyorlar sanýrým toplumumuzun 100/10'nu akýllý geriye kalaný ise malum ARABESKÇÝ saygýlarýmla aliharbiye.
    aliharbiye sen madem bu adamlarý vede madamlarý beyenmiyorsun söyle bakayým harbi harbi kimleri dinlememizi tavsiye edersin...dokuz kiþinin ýsrarla evet dediðine birkiþi hayýr derse sizin oralarda bu ademoðluna ne derler..þimdilik soracaklarým bu kadar harbi arkadaþým..
    CÝMBOMLU

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hüseyin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aliharbiye sen madem bu adamlarý vede madamlarý beyenmiyorsun söyle bakayým harbi harbi kimleri dinlememizi tavsiye edersin...dokuz kiþinin ýsrarla evet dediðine birkiþi hayýr derse sizin oralarda bu ademoðluna ne derler..þimdilik soracaklarým bu kadar harbi arkadaþým..
    Sana bu cevabý yakýþtýrmadým benim beyendiyimi sen beyenmek zorunda deðilsin 9 kiþinin beyendiyini ben beyenmek zorundada deðilim ben yukarda sadece bu þarkýcýlarla ilgili olan fikrimi söyledim ayrýca bizim buralarda veya sizin oralarda 100 kiþinin beyendiyini 1 kiþi beyenmezse herhalde ona eþek denmez seni kýnýyorum çok ayýp kendine saygýn varsa lütfen bana cevap yazma çünkü reply yaparsan bile sana cevap yazmýyacaðým allah rahmet eylesin aklýma aziz nesinin bir kitap adý geldi þimdi ama neyse adýna yazmýyacam kendine iii bak sana bu 3 þarkýcýlarla mutlu yaþamlar ve dinlemeler dilerim saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu isimler çok üzün süre halkýn duygularýna tercüman oldular þarkýlar yaptýlar büyük kitleleri etkilediler fakat duygular deðiþmeye baþladý halkýn zevk aldýðý müzikte çeþitlilik göstermeye baþladý. bu isimler hala saygý duyulmasý gereken küþülerdir ve bakýldýðýnda hala dinlenilen tercih edilen isimlerdir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anketi açmaktaki amaç ünlü arabeskçilerimizin hatýrlanmasý..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sana bu cevabý yakýþtýrmadým benim beyendiyimi sen beyenmek zorunda deðilsin 9 kiþinin beyendiyini ben beyenmek zorundada deðilim ben yukarda sadece bu þarkýcýlarla ilgili olan fikrimi söyledim ayrýca bizim buralarda veya sizin oralarda 100 kiþinin beyendiyini 1 kiþi beyenmezse herhalde ona eþek denmez seni kýnýyorum çok ayýp kendine saygýn varsa lütfen bana cevap yazma çünkü reply yaparsan bile sana cevap yazmýyacaðým allah rahmet eylesin aklýma aziz nesinin bir kitap adý geldi þimdi ama neyse adýna yazmýyacam kendine iii bak sana bu 3 þarkýcýlarla mutlu yaþamlar ve dinlemeler dilerim saygýlarýmla aliharbiye.
    arkadaþým alýnmakla haklýsýn haklýsýnda arkadaþ senin söylemlerie de bakacak olursak arabesk dinleyenleride akýlsýz yapmýþsýn peki biz sana alýnmayalýmmý sen kabul etsende etmesende türkiyede bu müziklerin büyük bir dinleyici kitlesi var sen dinlersin yada dinlemezsin ona saygý duyarým ama sen bu müziði dinleyen insanlara akýlsýz yakýþtýrmasý yaparsan ki yapmýþsýn o zaman kusura bakma sende alýnmayacaksýn müzik evrenseldir arabesk de dinlerim yeri gelir popta dinlerim yeri gelir bah ya da beethowen da dinlerim müzük öyle bir sihirdirki o an hangi ruh halinde isen müziðinide o na göre seçersin saygýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aliharbiye; bu baþtan sona kadar arabesk bir rumuz yani senin içinde duygularýnda bile var ama inat ediyorsun çünki bu senin düþüncen deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tüm Orhan GENCEBAY hayranlarýna gitsin

Orhan GENCEBAY - ÇÝLEKEÞ

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu bilgin tarafýndan (07-04-2009 Saat 17:49 ) deðiþtirilmiþtir.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE

Sayfa 4/5 ÝlkÝlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri