Bu sekil davranışlar sergileyen emege saygıyı bilmeyen insanlar yüzünden birdaha paylaşım yapmak istemiyorum.Yeter artık ne yapsak yaranamaz olduk ya .Hayret bir şeytike® Nickli Üyeden Alıntı
Bu sekil davranışlar sergileyen emege saygıyı bilmeyen insanlar yüzünden birdaha paylaşım yapmak istemiyorum.Yeter artık ne yapsak yaranamaz olduk ya .Hayret bir şeytike® Nickli Üyeden Alıntı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
absat demişsiniz ab sat paketi full acılıyomu bu yazılımla
Hayır Full degillazer Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım at dene gör sende bilgi vermiş olursun bir faydan olur değilmi?lazer Nickli Üyeden Alıntı
LAZER soruyor absat demişsiniz ab sat paketi full acılıyomu bu yazılımla
SERKAN YILMAZ cevaplıyor Hayır Full degil
ALPER YILMAZ arkadaşım at dene gör sende bilgi vermiş olursun bir faydan olur değilmi
farka bakarmısınız biri bıkmadan usanmadan kırmadan incitmeden cevap veriyor diğeri ise sanki sormak suç gibi cevaplıyor buna cevaplamak denirse ben sahşen mod olmuş bir üyeden beklemezdim
arkadaşlar inanın ben ver arkadaşlarım bıkmadan usanmadan birleyler yapmaya calışıyoruz ama bu forumda yada başka forumda özelden mesaj gelmelerinden bıktım adamların alaycı konuşmaları verilen emege saygısızlık inan ben olayım mod arkadaşlarım olsun çileden cıkardı ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM YAZILIMLARI YAPMAKLA SUÇMU İŞLEDİK BİRDAHA BU FORUMDA YAZILIMLAR OLMASINMI BİZDE BAŞKA SİTEDEN Mİ ALALIM TEK CEVAP İSTİYORUMyalcinticaret Nickli Üyeden Alıntı
hocam bu yazılımı atınca menü değişcek ya ilerde eski haline dönmek gibi bi şansımız varmı yoksa hep böylemi kaçcak o konuda i bilgi verirmisin
evet geri dönme sansınız var no problemzzafer039 Nickli Üyeden Alıntı
serkan yılmaz:bu forumda yada başka forumda özelden mesaj gelmelerinden bıktım adamların alaycı konuşmaları verilen emege saygısızlık inan ben olayım mod arkadaşlarım olsun çileden cıkardı doğru bu konuda katılıyorum en zor şey insanlarla uğraşmak esnaf olarak bizzat bunu ben gün aşırı yaşadığım için katılmamak elde diil Ustad sen bildiğin yolda bildiğin gibi yürümeye devam et çünkü senin gibilere bu forumda olsun vey abaşka forumlarda hepimizin ihtiyacı var ben
sadece alperyılmaz sup. mod olmuş arkadsın uslubunu begenmedim onu dile getirdim bir problemim de yok zaten de olamaz
Konu yalcinticaret tarafından (26-04-2006 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar verilen emege saygı duyalım yeter.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri