Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 22/25 İlkİlk ... 1213141516171819202122232425 SonSon
245 sonuçtan 211 ile 220 arası

Konu: Turkiyede ilk kez TOPFIELD menülü (25 NİSAN 2006)GoldMaster 4000-9000 serisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN, BİR ARKADAŞIMDA gOLDMASTER 55000FTA CİHAZ VAR,
    Sistem Bilgisi:587
    Yükleyici Versiyonu:L.1.1.2
    Cihaz Versiyonu:v5.0.6.0
    Uygulama Versiyonu:S-MSF15.5.05.35

Bu cihaza hangi yazılımı hangi loaderle atmalıyım, yardımcı olurmusunuz lütfen,
    ayrıca yükleme talimatı mümkünse iyi çalışmalar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı engina81 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    --------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR KOLAY GELSİN, BİR ARKADAŞIMDA gOLDMASTER 55000FTA CİHAZ VAR,
    Sistem Bilgisi:587
    Yükleyici Versiyonu:L.1.1.2
    Cihaz Versiyonu:v5.0.6.0
    Uygulama Versiyonu:S-MSF15.5.05.35

Bu cihaza hangi yazılımı hangi loaderle atmalıyım, yardımcı olurmusunuz lütfen,
    ayrıca yükleme talimatı mümkünse iyi çalışmalar dilerim
    Çihazınıza bu yazılımı yükleyin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu dosyanın içerisinde yükleme proğramı vardır. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. proğramla bu sayfadaki Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yükleme yapınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı koksalbasaran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar goldmaster 30300 sky yazılımı çıkmadı mı? en son 05.06.2006 tarihli yazılım var piyasada, ayrıca astra uydusundaki, tequila kanallarını izlemek için hangi yazılımı atmamız lazım, nagra/conax şifreleme sistemi var..
    En yazılımın üzerine bu sayfadaki Softcamı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30300cı yeni yazılım ne zaman cıkacak arkadaşlar teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    En yazılımın üzerine bu sayfadaki Softcamı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşım benim goldmastır 11400cım serisi cihazım var buna en son yazılımımnı bulalmıyorum birde *** yüklediktensonra keylere defolt yapacakmıyız yardımınızı hbekliyorum selam:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazlım yuklediktenden sonra defult yapacaksın yoksa yaptığın işlem boş olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler ellerine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzman_elhan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazlım yuklediktenden sonra defult yapacaksın yoksa yaptığın işlem boş olur
    arkadaşım bucihaz arkadaşımın ben suny yazılım kullanıyorum onda defult cok kolay sarı tuşla yapıyoruz ama goltmastrda bir türlü bulamadım nasıl bula bilirim veya nasıl yapılıyor ban izah edebilirseniz sevineceğim birde en son 11400cım yazılımını nasıl bulurum teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bengü Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bucihaz arkadaşımın ben suny yazılım kullanıyorum onda defult cok kolay sarı tuşla yapıyoruz ama goltmastrda bir türlü bulamadım nasıl bula bilirim veya nasıl yapılıyor ban izah edebilirseniz sevineceğim birde en son 11400cım yazılımını nasıl bulurum teşekkürler
    Arama yaparak
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Serkan Yılmaz;63435]Arama yaparak[/QUO
    temmuz yazılımı buldum bundan sonra yazılım varmı birde bu keylerin defult nu bir türlü anlayamadım acıklamalı anlatırsanız sevinirim şimdiden teşekküler

Sayfa 22/25 İlkİlk ... 1213141516171819202122232425 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri