REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 12723 H 27500 Bu frekansı bulamıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 12723 H 27500 Bu frekansı bulamıyorum

Arkadaslar uyduyu thor uydusuna çevirdim sinyallar zayıf geliyo ama en sonunda oldu 12723 H 27500 3/4 frekansı bir türlü yakalayamıyorum 9400cı merkezi sisten çanaklarımız ayarlıyorum ama bir türlü o frekansı bulamadım ben hep thor diye aratıyorum acaba intel sat diye mi aratmam lazım. uydu listesinde o uydu yok bi yol gösterirmisiniz bana nasıl yapmalıyım.
    Konu mecnun2007 tarafından (31-03-2009 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şart değil thor yazması kulanmadığın bir uyduya 11785/28000/H/ BU TP yi manuel
    gir sinyalı bul şebeke arama açık yap tara thor daki digi paketinin tamamı geliyor...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol arkadasım ama dediğin gibi yaptım o frekansı yine bulmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mecnun2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sağol arkadasım ama dediğin gibi yaptım o frekansı yine bulmadı
    12723 Frekansını yakalamak icin ince ayar cekmelisiniz arkadasım,çanağın yanına mutlaka bi uydu ve görüntü alabilmek icin bi tv cıkarın bu şekilde bulma şansınız daha yüksek..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam merkezi sistem site yönetimi birini çağırıp ayarlatmıs benim çanaklara ayar yapma sansım yok hazır kanal listesi varsa bana gönderirmisiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mecnun2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam merkezi sistem site yönetimi birini çağırıp ayarlatmıs benim çanaklara ayar yapma sansım yok hazır kanal listesi varsa bana gönderirmisiniz.
    Cihazınız goldmaster sanırım profilde öyle yazıyor

GM Tüm Seri Kanal Listeleri icin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    12723 Frekansını yakalamak icin ince ayar cekmelisiniz arkadasım,çanağın yanına mutlaka bi uydu ve görüntü alabilmek icin bi tv cıkarın bu şekilde bulma şansınız daha yüksek..
    :45:

sorun hazır kanal listesi değil kanal listesi atsanız bile.12723/28000/ olan tp de yine sinyal yok diyecektir. .@HCakir ın yazdıklarına dikkatinizi çekerim onu mutlak şekilde uygulamanız lazım...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam çok tşk cihazı ve tv çatıya çıkardım orda bütün kanallar var eve gelen labolarda sinyal kaybı oluyor o yüzden izlenmiyor sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam çok tşk cihazı ve tv çatıya çıkardım orda bütün kanallar var eve gelen labolarda sinyal kaybı oluyor o yüzden izlenmiyor sanırım
    çatıda dayzeklerden çıktıktan sora test ettiysen kablodan yapıyordur ozaman.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağol arkadasım orda thor yok ama çok tşk emeğine sağlık.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri