REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: 9400 cı[j] thor kanal listesi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 9400 cı[j] thor kanal listesi

Arkadaslar 9400 cı[j] thor kanal listesi olan yada cihazında thor ayarlı olan bi arkadasım bana kanal listesini yolluyabilirmi lütfen cihaz bazı frekansları yakalayamıyor listeyi yüklemem lazım olan biri varsa gönderebilirse çok makbule geçer tşk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

9400 cı larda sanırım thoru seyredemiyorsun 9400 vcı larda seyrediliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sileliersin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    9400 cı larda sanırım thoru seyredemiyorsun 9400 vcı larda seyrediliyor.

arkadaşım yanlış bilgi verme ***ler girildiğinde açılır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abicim ben izliyebiliyorum hiç sorun yok sadece merkezi anten olduğu için sinyal düşük geliyor bazı kanalları yakalayamıyor cihaz bana hazır kanal listesi lazım varsa bi gönderiverin bir zahmet çok zor bişey değil kanal listesini ***dedip yollamak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mecnun2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abicim ben izliyebiliyorum hiç sorun yok sadece merkezi anten olduğu için sinyal düşük geliyor bazı kanalları yakalayamıyor cihaz bana hazır kanal listesi lazım varsa bi gönderiverin bir zahmet çok zor bişey değil kanal listesini ***dedip yollamak
    arkadaşım merkezi sistemle sinyalın yakalanmamasının ne alakası var çanak ıyı ayarlanmadı ıse kanal listesi atsanda bişi farketmez sinyal olmayınca o kanal nasıl göstersın

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadasım cihazda arıza var aynı dairede baska bir receveri bağlayınca sorunsuz çalısıyor bu cihaz böyle seytanlı daha önce atv de kesinlikle buldurtamadık bu yolla izliyoruz sende haklısın dediğinde ama bizde böyle kaç senedir bu anormal cihazı kullanıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Digitv ***leri girdiğiniz zaman 9400 CI(J) de açıyor.Sinyal olayı LNB den olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor yazılımı varsa arkadaşlar acil lazım g.master 9700 cım tşkkkkkk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı getto Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    thor yazılımı varsa arkadaşlar acil lazım g.master 9700 cım tşkkkkkk

cihazına gm 9400VCI yazılımını yukle ardından thor dıgı tv için guncel ***lerı gir ızlersın. yazılmlara aşağıdakı linkten indirebilirsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri